Eskilerden bi korku filmi SORU

galadriel

Konuyu Açan: galadriel

22.06.2013 17:45

Bu filmden bahsetmiştim korku filmleriyle ilgili başka bi başlıkta ama bide burdan sorayım belki bi bilen çıkar.Çok küçükken trt de izlemiştim annemle.zaten o zamanlar başka kanal yoktu.çok da hatırlamıyorum bazı sahneler var aklımda sadece onları yazayım: kadınları öldüren bi seri katil vardı.sanıyorum apartman ya da otel görevlisi olabilir emin değilim.kadınların dairelerine saklanıp onları öldürüyodu.bi tanesinin elbise dolabından çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam.bi kadınıda,kadın tam yatağa oturduğunda yatağın altından uzanıp kadının ayağını tutup kesiyodu falan.ancak bu kadarını hatırlıyorum.bilen,izleyen vardır belki?
İkisi de değil malesef.
Bilmiyorum ama,yazık kadınlara :(

Kadınları öldürmeseymiş keşke

Umarım kimseye kötü bir şey olmamıştır :((

Pis katil.
bu filmi benden başka izleyen olmamış galiba kuzu :) bende çok küçüktüm zaten ancak böle bi kaç sahneyi hatırlayabiliyorum.üzgünüm ama sadece kadınları öldürüyodu hatırladığım kadarıyla.
hangi yıllarda çevrilmiş olabileceği hakkında bir bilgi versen hatırladığın kadarıyla, belki işe yarar..
billy walsh konuyu açan Galadriel izlediğinde trt den başka kanal olmadığını belirtmiş http://tr.wikipedia.org/wiki/TRT_1

http://tr.wikipedia.org/wiki/TRT_2

https://tr.wikipedia.org/wiki/Star_TV

trt 1968 trt 2 1986 ilk özel tv star 1989 da kurulmuş yani en erken 1989 dan önceki bir tarih olması lazım o dönemde vizyona girer girmez tvlerde film gösteriliyormuydu? o da var yani daha önceki konularda yazdığımı yazacam

http://www.filimadami.com/bicevap-ariyorum/1/990/uzaylilarin-cocugu-oldurdugu-bir-film/

http://www.filimadami.com/bicevap-ariyorum/1/2012/western-severler-bu-filmi-mutlaka-hatirlayacaklardir/

mesela yaklaşık yapım yılı? ülkesi? filmi nerede ne zaman izlediniz? oyunculardan tanıdığınız tarifi veya kime benziyor? vb.

filimadami.com yönetiminden ricam örnek konu açılıp tüm konuların böyle şeylere dikkat edilerek açılması yönünde bilgi vermesi vb.

edit: sanırım bi örnek konu buldum şansahttp://www.filimadami.com/bicevap-ariyorum/1/479/cocukluguma-dair-hatirlayamadigim-bir-film/
evet alican75, soru sor kısmındaki uyarı bölümüne öyle bir örnek koyulması iyi fikir bence de..
ben 3-4 yaşlarındaydım muhtemelen ve film aklımda bu kadar kalabildi o yüzden.etkilendiğim için aklımda kaldı zannediyorum.84 doğumluyum.filmide 87-88 yıllarında izlemiş olmalıyım o zaman.başka ayrıntılar bulursam buraya yazarım.
CSI Film adamı :D

Kuzu da seksen üçlü ama kuzu,kadın öldürmeli filmleri izlememesi için o yaşlarda annesi tarafından sürekli uyarılırdı.Tabi bunun bunlan ilgisi yok.

Yazık kuzuya :(

Neyse,kuzu parazit yapmıycak daha fazla.

Parazit kuzu :(
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL