dizi önerisi

Orphan Black
The Deuce, Babylon Berlin
blue mountain state ------ yok amerikan pastasıymış yok bilmem neymiş hepsini solda sıfır bırakır.. çok uçlarda bir dizi ve yanlış hatırlamıyorsam 20 dklık 3 sezon
Black mirror hiç bekletmeden izlenilmesi gereken bir modern sanat yapıtı. Tam anlamıyla bir yüzyıl eleştirisi. Dizinin ötesinde her bölümü bir kısa film.
Supernatural

The O.Z

Prison Break

The Walking Dead

Breaking Bad

Sopranos
farklı ve kısa bir dizi arayanlaraDaniel Radcliffe'nin başrolünü oynadığı genç doktoru tavsiye ederim =))
Supernatural öneririm başka da bişi demem.
Wddyfml, önerilerini dikkate alacağım. Çok iyi açıklamışsın ve ne demek istediğimi anlamışsın teşekkür ederim. Şimdi şöyle ki: Geleceğe dönüş hayranı biri olarak hep ciddi işler peşinde olan biri değilim. Sonuçta cıvık olabilir, ama sağlam oyunculuk, yaratıcı fikirler içermesi önemli. Lost roomda bu 2. saydığım özellik vardı. Komediye şimdilik çok fazla örneği olduğu için girmek istemiyorum ve zaman-mekan, paralel evren gibi kafa açan mevzuları seviyorum. Ya da çok ciddi yapımlar.

Önceden izleyip hayran olduğum (ve sitede sürekli belirttiğim: carnivale, sopranos, the wire, breaking bad, boardwalk empire, deadwood, rome, vs..)

Battlestar galacticaya birazdan başlıcam fikirlerimi paylaşıcam (pc oyunlarına benzediği için dikkatimi çekti ve çok olumlu eleştiri almış bakalım:))
Kaede, eğer ciddi bir şeyler arayışındaysan Doctor Who'dan uzak durmakta haklısın. Doctor Who'yu tanımlayacak kelimeler arasında ciddiyet listenin sonuna bile giremez! Tabi bana göre sadece televizyon tarihinin değil insanlık tarihinin de en harika buluşlarındandır. Ama şöyle de bir durum var ki Doctor Who'yu ya seversin ya nefret edersin, o yüzden şu aralar dizi sıkıntıın onunla gidermeni tavsiye etmem. Ya da şöyle yapabilirsin -ki ben de Doctor'a ve diğer sevdiğim tüm dizilere öyle başlamışımdır, bir iki tane efsane bölümüyle izlemeye başlayabilirsin. Mesela ben ilk olarak 3.sezon 10. bölümü (Blink) izlemiştim. Diğer bölümlerden daha farklı bir tarzı var ve kesinlikle birçok sinema filmini aşan bir kaliteye sahip. Eğer diziyi izlemekte o kadar da kararlı değilsen, izlemek için bir sebep arıyorsan ve sıralama takıntın yoksa böyle bir yol izleyebilirsin. Ama yok ben onu başka kafayla izleyeceğim diyorsan listendeki The Prisoner'i (yeni versiyon) öneririm. Benim kesinlikle çok beğendiğim, farklı ve özgün (yeniden çevrim olduğunu saymazsak tabi) bir mini-seri. Eski versiyonu izlemedim, çoğu insan onun daha iyi olduğunu hatta yenisinin kötü olduğunu söyler ama ben gerçekten izlerken çok zevk almıştım. Tamamen farklı olsalar da bence atmosfer açısından The Lost Room'a benziyor diyebilirim. Tabi bir de Ian McKellen ve Jım Caviezel var ki sadece konuşsalar bile ben oturup hayranlıkla izlerim, o yüzden objektif bir yorumda bulunamıyorum. Ve bence (hayranlar beni taşlamazlar umarım) Battlestar'a başlamak için o kadar bekleme. Zaten o kadar seversen sonrasında tekrarlarını daha kaliteli yaparsın ama belki de görüntü çok kaliteli olmasa da birşey kaybetmeyeceğin bir seri olacaktır. Benden söylemesi:)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL