müzikal hırsız filmi SORU

beba

Konuyu Açan: beba

20.02.2014 23:59

iki hırsız çete vardı filmde, kavgaları dans şeklindeydi. bir grup sürekli takım elbise-şapka giyiyordu, hatta o grubun lideri küçükken babasının yaptığı bi deney sırasında kırmızı bir dumanın içinde kalmıştı sanırım ona bağlı bi üstünlüğü vardı. müze gibi bir yeri soyuyorlardı orada kavga ediyorlardı, bir de western tarzı bir yerde kavga yani dans ediyorlardı. yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
kırmızı ile alakalı süper güç üstünlük bu filmde var ama diğer anlattıklarınıza pek uymuyor elemek maksadıyla yinede sorayım bu olabilr mi?

http://www.filimadami.com/film/13363/poliziotto-superpiu/?
hayır maalesef bu değil.
west side story?
daha yeni bir film, 2000 lerde çekilmiştir, büyük ihtimalle de amerika yapımı.
http://www.filimadami.com/film/554/chicago/ müzikal ama uymuyor bu da değil büyük ihtimal bu iki hırsız çetesi bay,bayan,genç,yaşlı,siyah,beyaz,asyalı,italyan vb. büyük bir çete mi yoksa küçük mü? vb. ?
hayır bu da değil, grupların takım elbiseyle gezeni sadece erkeklerden oluşuyordu sanırım. diğeri karışık ve ikiside küçük gruplar. son sahnede kalabalıklaşıyorlardı sanırım. belirgin bir etnik kimliği yoktu çetelerin. çete demek de doğru olmayabilir hırsız grupları diyeyim.
hayır blues brothers da değil daha yeni bir film. yine de teşekkür ederim.
hayır maalesef bu da değil, amerikan filmiydi diye hatırlıyorum.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL