arkadaşlık konulu bir film SORU

fight_club_ile

Konuyu Açan: fight_club_ile

28.06.2010 06:44

uzun zaman önce izlediğim duygu yüklü bir filmi hatırlayamıyorum...

filmde 2 erkek çocuk vardı, küçük olan aids hastasıydı...

bir gün büyük olan çocukla birlikte hastalığın çaresini bulmak için evden kaçtılar...

hatta gözyaşlarına boğulmamı sağlayan bi sahne vardı...

çocuklar kaçarken peşlerine takılan adam büyük oğlanı yakaladı tam dövücekken küçük olan elini kesti ve kötü adama aidsli olduğunu ve gitmezse elindeki kanı kendisine üreceğini söyledi çok kötü bi sahneydi...

sonunda çocuk öldü...

ismini bir türlü hatırlayamıyorum lütfen bilen biri yazabiir mi...
bunu bende hatırlıyorum ve tekrar izlemek istiyorum sana yardım etmeyi çok isterim filmle ilgili konusundan başka bilgi verebilirimisin mesela oyuncu ismi veya yönetmeni yılı da olr hangi kanlada izlemiştin hanig ayda saat kaçta bu tür bilgilerlede kanalların sitesinden film arşivlerine bakarak ulaşabiliriz ;)
Yanılmıyorsam bahsettiğiniz film "The Cure"

Joseph Mazzello ve Brad Renfro(erik ve dexter filmde) oynuyor 1995 yapımı bir film. Lakin nette pek bilgi bulamadım wikipedia da falan ismi geçmiyor. Ufak bi bilgi- aynı isimli Charlie Chaplin'in 1917 isimli filmi var (wikipediada) The cure ,imdb, movie yazarak taratırsanız karşınıza sizin bahsetttiğniz bu film geliyor.Umarım yardımcı olmuşumdur.
Evet imdb'deki ingilizce özetinden o film olduğu anlaşılıyor.

"Dexter, age 11, who has AIDS, and his next door neighbor Eric, a little older and much bigger, become best friends. Eric also becomes closer to Dexter's mother than to his own, who is neglectful and bigoted and violently forbids their friendship upon learning of it. When they read that a doctor in distant New Orleans claims to have found a cure for AIDS, the boys leave home on their own, planning to float down the Mississippi river and find him."
evet ya the cure idi...

çok teşekkurler, oldukça uzun bir süredir içime dert olan filmdi...
tekrardan sağolun...
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL