The Hobbit

...aa, ciddi ciddi kadroyu toplamayı başarmışlar...Ian Mckellen ve Christopher Lee'den başkası ilgilendirmiyo tabi, o ayrı mevzu...
Benim en çok merak ettiğim savaşı,ormanı ve geçen bilmeceleri nasıl yansıtacakları aslında, orta dünyaya yeniden dönme fikri - gerçek anlamda başarabilirse eğer - öyle mükemmel gözüküyor ki merak etmemek elde değil. Tek dileğim para tuzağına dönüşmemesi, Dragonlance gibi seri kitaplara da başarılı bir film için umut kaynağı olabilmesi.

Şimdi farkettim, kitabı okuyalı çok uzun zaman geçmiş aradan, ben değişmişim, orta dünya değişmiş.. Çıkmadan evvel bugün ki halimle tekrar bitireceğim.
evet kitap cidden harikaydı.. Yalnız asıl tutup da bir gün Silmarillion\'dan film yapmaya çalışırlarsa işte o zaman helal olsun derim =)
Kitabı oldukça güzeldi umarım ellerine yüzlerine bulaştırmazlar..
IMDb.com'da gördüğüm kadarıyla, The Hobbit ciddi ciddi geliyor, hem de 2 part şeklinde.. Gerçi Ian McKellen'ın Gandalf olacağı kesinleşmiş ya, daha gerisi beni ilgilendirmiyor =P Şaka bir yana, bu 2 part olayı moda oldu bir anda ama çok da iyi oldu bir bakıma. 2012'ye de çok varmış ama neyse artık bekleyeceğiz..
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL