Hollywood'un Dublajcıları

yazılanlardan bill cosby haricinde hiçbirini dublajlı izlemedim altyazılı izledim hep bi de alf we sesi olan müşfik kenter wardı onu da unutamıyorum
Sezai Aydın Bill Cosby ve Slvester Stallone
Bu ses,bu ses...:D

Bu insanlar müthiş,orjinal seslerinden bile daha iyiler...
JACK NICHOLSON: Batman, Ölüm Kapıyı Çalınca ve daha birçok filmlerinde Jack Nicholsonı seslendiren Nüvit Candenerin sesi sanatçıyla özdeşleşti.

ANTONIO BANDERAS: Sanatçıyı Kuralsızlar, Zorro Efsanesi gibi daha birçok filminde Cem Kurdoğlu seslendirdi. Türk izleyicisi için Kurdoğlunun sesi bir anlamda Banderasın sesi oldu.

MEL GIBSON: Hollywoodun ünlü yıldızını birçok filminde Volkan Ateş Akyılmaz seslendirdi. Gibson, Volkan Ateş Akyılmazı resmi sesi olarak onayladı.
CHARLIZE THERON: Aeon Flux, Tek Başına, Şeytanın Avukatı filmleriyle beyazperdenin unutulmaz isimleri arasına giren Charlize Therona ülkemizde Burcu Basaran sesiyle hayat veriyor.

KEVIN COSTNER:Kusursuz Dünya, The Bodyguard, Düşler Tarlası, Aşkın Gücü filmlerinde Costnerin sesini Sungun Babacan seslendiriyor. Ünlü oyuncuyu başka biri seslendirdiği zaman hayranlarından forum sitelerinde tepki mesajları yağıyor.

NICOLAS CAGE: Kaya, Fırtınalı Hayatlar ve daha birçok filminde Nicolas Cagea seslendirme yapan sanatçı Uğur Taşdemirin sesi çok beğeniliyor.

TOM CRUISE: Vampirle Görüşme, Azınlık Raporu gibi dev yapımlarda Tom Cruiseu seslendiren Songun Babacanın sesi, 2007 DNS ödül töreninde Özdeşleşen Ses Ödülü aldı.

BRAD PITT: Meet Joe Black, Vampirle Görüşme filmlerinde Brad Pitti, Murat Şen seslendiriyor.

KIM BASINGER: Asla Asla Deme, Giriş Kapısı ve birçok filminde Basingera ses veren Figen Sumeli özdeşleşen seslerin başında geliyor. DEMI MOORE: Mr.Brooks, Kusursuz ve daha birçok filmde Demi Mooreu başarıyla seslendiren Berna Başerin sesi dünya starının bile hoşuna gitti.

LEONARDO DI CAPRIO: Kanlı Elmas, Titanic gibi Caprionun Türk izleyicileri tarafından sevilmesini sağlayan rolleri seslendiren Ahmet Taşarın sesi geçen süre içerisinde Caprio ile özdeşleşti.

JODIE FOSTER: Ünlü yıldız birçok filmini Zeyno Eracar seslendirdi. Forum sitelerinde de Zeyno Eracarın sesinin Fosterı çok iyi yansıttığını belirten sinemaseverler, ikilinin özdeşleşti konusunda birleşiyor.

(kaynak: bugün gazetesi)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL