Çocuk Bakıcısı Bir Kadının Çocuk Kaçırmasını Anlatan Bir Fransız Filminin Adı? SORU

selinu

Konuyu Açan: selinu

09.11.2013 22:37

Merhabalar, bir Fransız filminin adını hatırlayamıyordum. Konusu işini kaybettiği için, çocuk bakıcılığı yapan bir kadının hikayesini anlatıyordu. Kadın, 4 çocuğunu Fransa'nın küçük bir şehrinde bırakıp, Paris'e bir yatırımcının çocuğuna bakmak için taşınıyordu. Sonrasında bu yatırımcının, önceden çalıştığı fabrikanın kapanmasına neden olduğunu öğreniyordu ve plansızca yatırımcının çocuğunu kaçırıyordu. Filmin son sahnesinde fabrikanın kapatılmasından dolayı işlerini kaybeden insanlar bu yatırımcıyı bir minibüsün içinde sarsarlarken, "-Why?" "-France!" diye bir çığlıklar geçiyordu.

Film ile ilgili herşeyi hatırlıyorum ama adı yok :) Bu filmi izleyen ve adını hatırlayıp benimle paylaşan olursa, şimdiden çok teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ama aradığım bu film değil :(
biraz daha ayrıntı hatırlayabiliyorsanız belki bulunma ihtimali artabilir örneğin tahmini filmin yapım yılı? ne zaman izlediniz? vb. hatırladığınız başka şeyler?
Bu filmi bir film festivalinde izlemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam, filmekimi olabilir. Biraz kapitalizm karşıtı bir filmdi. 2005 sonrasında çekilmişti ve film de bu zamanlarda geçiyordu. Yaklaşık 3-4 sene önce izlemiştim diye hatırlıyorum.

Not: Filmekiminin programlarını da inceleyerek bulmak istedim ama geçmiş programlarını bulamadım.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL