Filmin ismini bilmiyorum SORU

M

Konuyu Açan: mulanist

31.12.2013 00:00

Uzun uzun zaman önce izlemiştim ama filmi bir türlü bulamıyorum. Aklımda kalan bir kaç sahne var, bir adam sürekli birisiyle uğraşıyor ama adam normal değil, 2 parmağıyla duvarı, demir boruları filan delebiliyor filmin en sonunda da uğraştığı adamın karısını bir bombayla birlikte bir inşaat alanına bağlıyor ama adam bombayı durduramıyor ve bomba patlıyor ancak kimseye bir şey olmuyor çünkü bomba sahte bir bombaymış filan fistan. Aklımda kalan sahneler, çok uzun zaman geçtiği için bazı kısımlarını ben hayal etmiş olabilirim ama ana hatlarıyla böyle.
hayır consuela bu film değil aynı filmi bende hatırlıyorum ama adını hatırlayamadım, iyi adamımız kötü adamın peşinde kötü adam iki parmağına demir takıyro ve kavgalarda falan iki parmağı ile adamları öldürüyor boruları deliyor o kadar güçlü kullanıyor o iki parmağını ve filmin sonunda küçük kızın üzerine bomba bağlıyor yetişemezen kız ölür diyor iyi adam yetişemiyor ama bomba patlamıyor, ve bir ses kaydı çıkıyor ve şöyle diyor ben katil olabiliirm, ama küçük çocukları öldürmem diyor film bitiyor kötü adam asyalı ve uzun saçlı, filim genel analamda döğüş ve aksiyon filmi
iyi hatırlayan biri çıktı, teşekkür ederim ikinizede consuela ve Xx7xX cevap yazdığınız için.Filmi uzun zaman önce izlemiştim Xx7xX daha iyi anlatmış.

Bu filmi bulmam gerekiyor, ne yazıkki internette duvarları delen bir adamın filminden bahsetmiyorlar o yüzden karakter üzerinden gideyim diyorum ama karakterler de aklıma gelmiyor bir türlü, bu yazıyı okuyan herkes için söylüyorum, aklınıza gelen bir oyuncu ya da karakterin ismi ya da belli başlı bir özelliği varsa buraya yazarsanız o şekilde aramayı düşünüyorum yani ayrıntıları esirgememenizi istiyorum belki bulmamda yardımcı olur. yani ne de olsa filmi hatırlamıyorum yardımcı olamam demeyin en küçük bir ayrıntı üzerinden bile internette bahsedilmişse arayıp bulma şansım var.
mulanlst hatırlarsan ya da bir bilen bulursan bana da mesaj at lütfen
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL