katil, daktilo, komşu vs. SORU

dagnytaggart

Konuyu Açan: dagnytaggart

11.06.2014 11:22

yıllar yıllar önce cine5'te izlemiştim. filmin adını apartman diye hatırlıyorum ama onca aramam bir sonuç vermedi, yalış hatırlıyorum büyük ihtimal.

şimdi elimizde iki komşu var kadın ve erkek. bunlar birbirlerine aşık oluyorlar. o arada da bir katil türüyor herkes bu katili arıyor. adamın evinden cinayetlerin işlendiği saatlerde sürekli daktilo sesi geliyor, yani adamın katil olduğunu düşünmek için bir sebep yok. sonra kadın, bir gün adamın evindeyken kayıt cihazına dokunuyor yanlışlıkla ve adamın daktilo sesini kaydettiğini, cinayetleri işlerken onu açıp gittiğini fark ediyor. adam sonra kadına tecavüz ediyor mutfakta diye hatırlıyorum bir de.

evet bu film nedir? teşekkürler :)
http://www.filimadami.com/film/23901/where-sleeping-dogs-lie/

veya sharon stone'un bir filmi vardı Cinayet Romanı isminde bir filmi vardı imdb de bulamadım...o film olabilir...veya bu film o dur bilmiyorum yıllar önce televizyonda gösterilmişti...

bu film o olabilirde olmayabilirde...
@winter, en az 10 yıl önce olmalı. eski bir film değildi, 80 sonrası olsa gerek. oyuncuları hatırlamıyorum ne yazık ki. linklere baktım ama benzer bir film bulamadım.

@onur4444, bu da değil.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL