Fotoğrafçı Ve Sarışın Kadın SORU

cruachan

Konuyu Açan: cruachan

04.03.2012 06:09

Arkadaşlar Film Bir Fransız Filmiydi Sanırım Adını Bilen Varmı Bu Filmin, Sarışın Bir Kadın Vardı Filmde Ve Onun Fotoğraflarını Çeken Bir Adam, Kadın Adamın Evine Filan Gidiyordu Çıplak Pozlar Filan Veriyordu Bazende Birlikte Oluyorlardı. Filmden Hatırladıgım Bukadar Birde Yaşlı Bir Adam Vardı Fotoğrafçının Evine Geliyordu, Seneler Önce Arte' Kanalında İzlemiştim Bu Filmi Arıyorum İzliyen Bilen Varmıdır Acaba Teşekkürler.
dostum ilgilendiğin için teşekkür ederim, ama aradığım film bu değil, film okadar eski yapım değil 80 90lı yıllar olucak büyük ihtimal ama hatırlamıyorum yapım yılını hiç. fakat film romantik ağırlıklı bir film cinayet filan yoktu içinde hiç yinede teşekkürler. bekliyorum önerilerinizi belki dogru filmi yakalarız:):)
Femme Fatale olabilir mi ? Antonio banderas sarışın bir kadının fotoğrafını çekiyordu filmde.http://www.youtube.com/watch?v=LGttEqkwGBo
yok kaskal dostum değil, film daha eski 80 yada 90lı yılların filmi kesin, hem bu tarz bir filmde değil aradığım böle hareketli birşey değil, sarışın tek bir kadın var ve fotoğraflarını çeken bir adam birde yaşlı bir adam var o adamın evine gelen.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL