Taksi, Azrail, Hüseyin Elmalıpınar SORU

mageterian

Konuyu Açan: mageterian

13.01.2021 23:15

Bunun aslında bir filmdeki mi yoksa bir dizideki mi bir sahne olduğunu hatırlamıyorum. Ama beni çok etkilediğini biliyorum. Filmi bulamasam da o sahneyi ölmeden önce mutlaka bi kez daha izlemeliyim.

Bi taksici ücra bi yoldan 2 tane yolcu alıyor. Yolculardan biri sıradan tipli, o ön koltuğa geçiyor. Diğeri iri yarı cüsseli siyah takım giymiş bir adam(bu arada oyuncuyu da söyleyim "Hüseyin Elmalıpınar") arka koltuğa geçiyor. işte 1-2 muhabbet falan sonra taksici arkadaki adamla sohbet etmeye çalışırken. öndeki "abi kimle konuşuyosun" falan diyor. Taksici şok. Arkadaki adamda patlatıyor bombayı "Kardeş ben azrail canını almaya geldim" ashfashfas

Taksici ilk fırsatta topuklayınca meğer bunlar dolandırıcılar böyle bi tezgah kurmuşlar. Hayatımda gördüğüm en güzel anektod olabilir. Kime anlattıysam süpermiş ama bilmiyom diyor. Nolurr yardım edin. Tekrar söylüyorum Azrail kılığındaki adamın "Hüseyin Elmalıpınar" olduğuna eminim ama biyografisinde bulamadım. ee malum film mi dizi mi onu bile bilmiyorum.
Dün izledim filmi.2008 yapımı yaşar ne yaşar ne yaşamaz filmin adı.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL