Bir TRT filmi SORU

tenekteplaz

Konuyu Açan: tenekteplaz

31.03.2013 23:45

Yıllar önce TRT de izlediğim bir filmdi.

Ergen yaşta bir genç kız, boş bir inşaat veya boş bir daire gibi bir yerde zaman geçirir. Ancak zaman zaman bir hayalet onunla iletişime geçmeye çalışır. İlk başlarda anlamasa da, hayaletin amacı kendi cinayetini bu genç kız aracılığı ile açığa çıkarmaktır. Ve filmin sonunda gerçekten cinayet açığa çıkar, hayaletin gerçek hayattaki karşılığı, öldürülmüş ve bir duvarın arkasına gömülmüştür. Filmin sonuna doğru duvardan tuğlalar söküldüğünde insan kemikleri ortaya çıkmıştı. Hayalette kıza teşekkür edip kaybolmuştu. Çok elzem değil ama uzun zamandır, ara ara konusu aklıma gelip gidiyor. Hatırlayan var mı?
http://www.filimadami.com/film/1049/stir-of-echoes/

başrolde kevin bacon vardı.bende trt de izlemiştim.kuzenimle gece yarısı trt de denk gelip izlemiştik ve baya tırsmıştık o gece :)
The Invisible

En yakın bu vardı. Ama yıllar öncesi uymuyor sanırım. Biraz daha detay verebilirsen bulunur. Yıl aralığı ne kadardı mesela birde Hollywood yapımı mıydı?
Daha fazla detay hatırlamıyorum maalesef, ancak Galadriel'in bulduğu film olabilir. Çünkü fragmanda ki hayalet ve bir apartmanın giriş kısmı çok benziyor. Ama bu film sanki daha hareketli ve Kevin Bacon'u yerleştiremedim hafızamda, Gladriel, senin verdiğin filmin sonunda, duvarda ki tuğlaların arkasında insan kemikleri var mıydı?
filmin sonunda ölen kızın evin altında,bodruma duvarın içine gömüldüğü ortaya çıkıyodu diye hatırlıyorum.tuğlaları sökünce kemikleri buluyolardı yanlış hatırlamıyosam.senin anlattıklarına çok benzettim filmi.aynı filmden bahsediyoruz diye düşünüyorum :)
Tamam, teşekkür ederim. Soruyu çözüldü olarak isaretliyorum. Izleyeyim bakayım, değilse yeniden görüşürüz :-)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL