vizyona gidenler

Şimdi farkettim, ben sinemaya gitmeyeli yine 3-4 ay olmuş

3d gözlüklerin yarısından fazlası bozuk, konforsuz ortam, vizyon diye 2 kişilik bilete 32 lira ver. Fahiş yol paraları, yemek fiyatları derken.

İnsanları sinemaya gitmesin de diğer yollar vasıtasıyla izlesin diye herşeyi yapıyorlar, part time falan çalışan bir öğrenciyseniz hele. En azından bodrumda durum bu.
Azrail'i Beklerken filmini izledim.

Gidecek olanlara tavsiye edebilirim. Konu her ne kadar başlarda sıkıcıymış gibi gelse de daha sonraki dakikalarda ister istemez filme doğru çekildiğinizi hissediyorsunuz.

Birkaç sahnenin gereksiz olması dışında yapabileceğim başka olumsuz bir yorum yok.
2012 için konuşayım ben,Johnny deep'in ve the dark shadows'u bilindiği gibi işte. Tim burton johnny' iyi alışmış görünüyor ve benimsediği film çizgisinden vazgeçmeye pek niyetli değil. ama kötü değildi,komedinin de bir nebze yer alması iyi olmuştu.Prometheus' sevmedim. senaryosunda eksiklikler olduğu kesin, ve son olarak evdeki film keyfini sevenlerdenim bende sanırsam:))
the rum diary nasıl giden var mı?
Çok uzun zaman sonra arkadaşım vasıtasıyla Immortals'a gittim ve son dönemlerde iş sanattan çok ticarete dökülmüş durumda diye düşünüyorum, fazlasıyla sıkıldım.3d bile kurtarmadı. Evde sıcak çay eşliğinde izlemek daha hoş gelmeye başladı nedense, şayet yalnızsanız gereksiz geliyor şuan vizyondaki filmlere gitmek pek iyi şeyler yokken.
evet vizyona girenler değil, vizyondaki filmlerden herhangi birine gidenler söz sizde.

sinemaya gidecek film insanlarına öngörülebilirlik kazandırmak açısından iyi olabilir burası.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL