kısa film ve diğer öneriler

+ ayrıca yorumlarımızı beğenenler kim? görme seçeneği olmalı. (pek yorumumu beğenen çıkmaz ama bir iki tane çıktığında da merak ediyor insan:)xD
+
https://www.sinefil.com/forum/727kv8r
+
misal bir film sayfasına giriyoruz. uyarlama, yeniden çevrim vb. olduğu belirtilmiş ama o uyarlama, yeniden çevrim vb. ilgili film eklenmemiş. yani bence uyarlama, yeniden çevrim vb. konusu belirtildiğinde hangi filmin vb. olduğuda belirtilmeli ve eklenmeli.
+
soru-cevap kısmında sorulan sorular aynı gün içinde yanıt gelmediğinde o soru kayboluyor. bence kaybolan sorular tekrar görünür olmalı.
+
aynı bu filmi kaç kez izlediniz? 1 kez, 2 den fazla, 5 ten fazla, 10 dan fazla, vb. seçenekleri vb.
+
birde bu filmi ilk ne zaman izlediniz? yeni izledim, 2000 öncesi, 2000 sonrası, 2010 sonrası, 2020 sonrası izledim seçenekleri vb.
+
sinefil (filimadami) üyeleri anket yoluyla vb. yollarıyla tavsiye ettikleri haftanın bir eski, bir yeni film önerisi
+
istatistikler, örneğin; en çok hangi yılı izlediniz ilk 15 gösteriyor diğerlerini de görebilmeliyiz bence.
+
örneğin; en çok hangi oyuncuyu izlediniz istatistiği hepsi aktör gösteriyor. aktrisleri de gösteren istatistik olmalı bence.
+
birde örneğin bir üyenin profiline girdiğimizde o üye ile istatistik karşılaştırmasını görebilmeliyiz. atıyorum örneğin; siz toplam 800 film izlediniz olsun baktığınız üye 700 istatistik karşılaştırması yapıldığında atıyorum 500 aynı filmi izlemişsiniz vb. gibi. yazmalı vb.
+
tüm sinefil üyelerince en çok izlenen,yorumlanan,puanlanan vb. filmleri sırasıyla görebileceğimiz yer olmalı vb.
+
birde örneğin sitenin youtube kanalı varsa diksiyonu düzgün konuşma tarzı iyi vb. üyeler filmler hakkında haftada bir video konferans tarzı

(bir reklam

Filmi seç vs Karşısına film yaz
https://www.sinefil.com/forum/wr8qj8r

bir reklam izlediniz.)

kısa veya uzun sohbetler edebilir. vb. (not: kendim için değil diksiyonum falan konuşma tarzım iyi değildir benim)
+
sitenin youtube kanalı varsa telif hakkı gerektirmeyen filmleri sohbet seçeneği açık şekilde canlı yaynda devamlı yayınlanmalı vb. (hani canımız sıkıldığında, hangi filmi izleyeceğim vb. karar veremediğimizde vb. oradaki yayına bakardık vb.)
bana göre izlediğimiz kısa filmleri gösteren ayrı kategori olmalı

diğer önerilere gelirsek

filmlerde çalan müzikler o filmin açıklama bölümlerinde bulunmalı

birde benim dikkatimi çeken bir yorumda ilerlete ilerlete izleme konusu
yarıda bıraktığınız film kategorisi gibi bununda ayrı bir kategorisi olabilir (@bvargel27) https://www.sinefil.com/title/7gl08xg
diğer bişeyde film ekleme ile ilgili misal film ekleyeceğimiz zaman poster ekliyeceğiz ama yanlışlıkla filmi ekleye tıklıyoruz pat ekleniyor en azından birde onay vb. eklemek istediğinizden emin misiniz diye sorsun. teşekkürler
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL