VENGO altyazı SORU

K

Konuyu Açan: kookaburra

11.06.2011 05:18

arkadaşlar vengo adlı filmi indirdim ancak altyazı bulamıyorum.bir iki adet buldum ama onlarda sorunlu filmde gözükmüyor.bana altyazı konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Filmin turkcealtyazi.org sitesinde ve divxplanet.com sitesinde alt yazısı var zaten başka da alt yazı sitesi yok. Aynı sorunu bende Anthony Quinn'in başrolde oynadığı The Old Man And The Sea filminde yaşamıştım. Alt yazı var ama çok ileride olduğu için görmüyorsun Subtitle Workshop programını indir bu linkte nasıl kullanılacağı anlatılıyor

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=37487

Ayrıca gom player programını indir bu bir film izleme programı filmi izlerken alt yazıyı ileri geri alabiliyorsun bu program sayesinde. Ben sana nasıl yapıldığını yazayım gene de sen forumlardan da bak ve bu siteden başka arkadaşlardan da yardım al. Gom player için yazıyorum. Orijinal alt yazıyı gom playerın içine sürükle sonra aynı anda alt e tuşlarına bas ilk konuşmada o konuşmanın yazısına tıkla sonra tamam sembolüne tıkla sonrasında sağ ve sol tuşlarıyla alt yazıyı konuşmaya senkronla.
Eğer hiç görmüyorsan altyazıyı, bunun iki sebebi olabilir:

1-) Ya altyazı dosyası ile film dosyasının adı aynı değildir (çok ufak farklılıklar olabilir ./, bile fark eder. En iyisi filme sağ tıkla adını kopyalayıp altyazı dosyasının adına yapıştır)

2-) Bazı oynatıcılar, altyazı desteği vermez. Örneğin, Mediaclassic gibi programlar, en iyisi VLC ile dene. Bu programla altyazıların hizasından rengine kadar birçok değişiklik yapabilirsin.

Yada Mehtap'ın dediğin gibi, Subtittleworkshop'u kullan.
yahu boşuna uğraşmışım VLC programı olmasına rağmen gom da ısrar ettim meğer VLC de açılıyormuş :) teşekkürler
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL