Spor Konulu Filmler

hmm ana teması aslında spor olmasa da, The Blind Side da var.. Bir de hala izleyemediğim Invictus.. Yine ana konusu bambaşka bir şey olup, sporun bir dalını filmin içine çok güzel yerleştiren bir başka film de, Annemler Tatilde'dir..
futbol üzerine en klasiklerinden -- green street hooligans
Amerikan futbolu,futbol,baskteball,baseball konulu film tavsiye edebilir misiniz? benim tavsiyem

he got game

baş rollerinde ray allen ve denzel washington un oynadığı basketbol içerikli gibi gözüken fakat oldukça ağır olan bir film ... nba de phoenix suns takımında forma giyen stephon marburynin hayatı anlatılır filmde ... annesinin ölümüne sebep olduğu için hapse giren babasıyla konuşmayan genç basketbolcuyu devlet üniversitelerinden birine kayıt olmasını sağlaması için yetkililer babasını bir süreliğine serbest bırakır ... eğer ikna etmeyi başarırsa cezasını hafifleteceklerdir ... çocuk çok yetenekli bir oyuncu olduğu için özel üniversitelerden inanılmaz teklifler gelmektedir ... bir taraftada babasının ikna çabası... zor bir karar vermek zorundadır çocuk...

ve white men can't jump

Billy Hoyle (Harrelson) ve Sidney Deane (Snipes) alışılmadık basketbol ustalarıdır. Los Angeles kortlarında ilerleyebilmek için beraber oynamaya başlarlar, stilleri ise hızlı, tehlikeli ve komiktir. Yönetmen ve yazarı Ron Shelton, ve yardımcı oyuncusu iç gıcıklayıcı Rosie Perez olan BEYAZLAR BECEREMEZ 3 sayılık, yükseklerden uçan bir hit komedi!
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL