Hatırlayan, bilen, izlemişliği olan varsa bi yardım? SORU

detag

Konuyu Açan: detag

29.10.2013 18:27

Buraya çook küçükken izlediğim iki filmin ismini bulmak için geldim, bilen vardır umarım yoksa kafayı yiyebilirim. İlkini daha da küçükken izlediğim için hayal meyal hatırımda. Eskiden btv diye bir kanal vardı oradan izlemiştim, iki kardeş vardı kız ve erkek. Bunlar keşif yaparken böyle mağara gibi bir yere gidip çaydanlığa benzer bir şey bulmuşlardı ve onunla zamanda yolculuk yapmışlardı sanırım. Diğer film d-sinemanın uydularda olduğu zaman verdiği film idi. Orta veya yeni çağı anlatıyordu sanırım. Bir sahnesi var izleyenin mutlaka hatırında kalmıştır. İki kardeş genç bir kıza tecavüz etmişti; kız konuşaması diye dilini, yazamasın diye ellerini kesiyorlardı. Kızda uzun bir sopayı kolunun altına sıkıştırarak kumsala yazmıştı bunu kimin kendine yazdığını. Ümit ediyorum ki bulanlar çıkar :)
İlk film clockmaker olması lazım

http://www.filimadami.com/film/20925/clockmaker/

http://www.youtube.com/watch?v=GRJCWXIZ_1Y

2. film ise Titus

http://www.filimadami.com/film/3079/titus/

Filmden spoiler:This is based on the Shakespeare play that is partially about a rape. I was assigned to see it for a class and there is a rape scene which afterwards the girl has her tongue and hands cut off.
Filmler için teşekkürle. İkinci film kesinlikle Titus. Ama ilk film ya söylediğiniz değil ya da o kadar uzun zaman olduğundan aklımda kalan sahnelerini fragmanda göremedim. Konu en iyisi biraz daha kalsın, başka öneriler olabilir, olmadı çözüldü derim. Tekrardan çok teşekkürler..
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL