Orson Welles SORU

tenekteplaz

Konuyu Açan: tenekteplaz

06.06.2014 00:52

http://www.imdb.com/title/tt0063376/

Arkadaşlar bu filmi izleyebileceğim veya indirebileceğim bir kaynak lazım. Haberi olan varsa, benim için çok önemli bir konuda yardım etmiş olacak. Teşekkürler.
öncelikle filmi internette aradım bulamadım. belki torrent vb. bilenler bulabilir. ben anlamıyorum fazla. bu arada dikkatimi çekenTenekteplazçözüldü işaretlemişsiniz ama sanırım hata var galibaGixevu'nun verdiği link http://www.veoh.com/watch/v6289167wcY623R6?h1=Oedipus+The+Kin filmin başında yazan filmin ismi sanırımoedipus at colonus filmin sonuna getirdim oynayanları görmek içinMichael Pennington Oedipus rolünü oynuyor. http://www.imdb.com/title/tt0087833/ The Theban Plays by Sophocles Oedipus the King (16 Sep. 1986) TV EpisodeTenekteplaz'ın sorduğunda isehttp://www.imdb.com/title/tt0063376/ Oedipus the King (1968) Christopher Plummer Oedipus rolünü oynuyor. konunun başlığı Orson Welles http://tr.wikipedia.org/wiki/Orson_Welles http://www.imdb.com/name/nm0000080/ Orson Welles Tiresias rolü ama verilen linkte John Gielgud Teiresias ayrıca bu konuda onlarca film olduğu içinde karıştırmak bence normal http://www.imdb.com/character/ch0039500/ http://www.imdb.com/character/ch0004825/ http://www.imdb.com/find?q=Oedipus+the+King&s=all
Winter, ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. glxevu arkadaşımızın verdiği linki zaten hiç açamadım, site çok yavaş bir türlü açılmadı sayfa.

Filmi başka bir şehirde yaşayan bir arkadaşım için arıyordum, onlarca yere bakmama rağmen bulamadım. Torrent vb. girmediğim bir tek deep web kaldı. Sonra youtubea yazdım ve ilk sırada aradağım film çıktı:

http://www.youtube.com/watch?v=2ngdl0vcFo4

gündemi meşgul etmesin diye çözüldü işaretledim. Senin uyarınla buradada paylaşıyorum, belki başka bir arkadaş ararsa yardımcı olur.
rica ederim önemli değil. mesela büyük forumlarada sorabilirsiniz belki bilen bulabilen çıkar örneğin;

http://forum.donanimhaber.com/forumid_218/tt.htm
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL