City of Ember - Altyazı SORU

babelfish

Konuyu Açan: babelfish

16.01.2010 15:36

The Age of Stupid filminin Türkçe altyazısını bir yerlerde bulabilen var mıdır acaba?

ister burdan indir

istersen burdan

genelde aynı kişilerin çevirileridir iki sitedeki altyazılar.
Prozac'ın önerdiği sitelerin dışında,divxForever isimli bir site daha var. Genelde tüm sitelerde özdeş oluyor altyazılar ama bazen tüm sitelerde arama yapmakta fayda var. Babelfish, filmadamında tanıtımı bulunan filmlerin sol alt köşelerindeki altyazı bağlantılarına tıklarsan çoğu filmin altyazısına ulaşabilirsin.Avram Kapulu'yu bir kere daha analım bu arada :)



Bunun dışında dikkat etmen gereken tek şey, söz konusu filmlerin sürümleri ile altyazı sürümleri arasındaki uyum. Genelde "Axxo" veya "FXG" sürümlerinin altyazılarına ulaşmak daha kolay oluyor. FPS de önemli bir etken tabi. Uyumsuz altyazılar için ise her daim, "subtitle workshop" kullanmakta fayda var.



Özellikle son dönem filmlerinde İngilizce bilin bilmeyin,altyazı farz oldu :)) Adamların dili hakkaten bozuluyor git gide :)
eheh hepten kafam uçmuş benim.. city of ember filmini sormuşum da, aslında onu değil, Age of Stupid'in altyazısını soracaktım =) hiçbir yerde yok gibi.. yoksa o siteleri bilmiyor değilim ehe =) çok teşekkürler yine de, kusura bakmayın ya, uğraştırmış oldum sizi de boşuna..

Age of Stupid'in altyazısını bulanınız var mı peki?

:) sağlık olsun. ben de bulamadım internette altyazılarını.bu hissi iyi biliyorum :(
oleey çok teşekkürler.. en sonunda! =)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL