Çok iyi bir gizem filmiydi ama adını haıtrlayamadım... SORU

R

Konuyu Açan: rasputinenkidu

14.02.2015 03:20

Büyük bir evde tek başına yaşayan bir adam vardı ve o evde cinayet işleniyordu. Cinayetten sonra o eve izinsiz giren genç bir adam (bir hırsız veya başka biri olabilir - tam hatırlamıyorum) var ve bu adam onu yakalayıp cinayeti onun üzerine yıkmaya çalışıyor. adamı bodrumda bir sandalyeye bağlayıp cinayeti onun üzerine yıkacağını pişkin pişkin anlatıyor. Fakat eve giren adam da çok zeki ve cinayeti onun üzerine yıkamayacağını ve bunun sebeplerini anlatıyor. Genç adam ve evsahibi sürekli suçu birbirlerine nasıl atacaklarını anlatıyorlar, sürekli tartışıyorlar. Daha iyi fikri olan diğerinin üzerine atıyor cinayeti ve böylece filmde cinayet sürekli el değiştiriyor

Emin olduğum tek kısım cinayetin sürekli el değiştirdiği ve büyük karanlık bir bodrumda suçu durmadan birbirlerine atıyor olmalarıydı. Çok iyi bir gizem filmiydi. Acaba adını hatırlayan var mı filmin?
Mükemmelsin birkasikyok, filmin çoğu yerini yanlış hatırlıyormuşum ama film doğru : Sleuth

http://www.imdb.com/title/tt0857265/

Sanırım ben 1972 versiyonunu izlemişim TV'de çünkü bundan en az 10-15 yıl önceydi.

Çok teşekkürler.
Rica ederim ne demek. 1972 orjinal versiyonunda Michael Caine genç çapkın rolündeyken 2007 olanında genç çapkın Jude Law ev sahibi Michael Caine. Yani tam tersi. Benim tavsiyem 1972 olanı.

Bir de Deathtrap de benzer konulu güzel bir filmdir. Yine Michael Caine var.
İkisini de izleyeceğim.

Çok ama çok teşekkürler...
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL