İsmi Diriliş Olabilir SORU

prisonbreaker

Konuyu Açan: prisonbreaker

16.12.2011 07:44

Merhabalar,

Bir film var bayağı önceden izlediğim. Hayal meyal hatırladığım kadarıyla Türkçesi Diriliş olara geçiyordu. Tabii VCD'den izlemiştik, tam hatırlamıyorum.

Konu olarak da psikopatın biri bilmem kaç tane adam öldürüp hepsinin belli bölgelerini kesiyordu; örneğin kafa, kollar, bacaklar vs. Sonunda da bunları tek bir adam olarak mı birleştirmeye çalışıyordu ne? Böyle acayip bir şeydi. Aradım, taradım ama bulamadım. Yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Resurrection http://www.imdb.com/title/tt0142804/ imdb linki aradığın film banko bu.

Bir de not bu film klas filmdir ama bilenler bilir 1995 yapımı Se7en tam bir polisiye kültüdür eşi benzeri yoktur tavsiyem önce se7en ı izle sonra 1999 yapımı Resurrection'u izle bariz bir şekilde Resurrection'un Se7en dan esinlendiğini ve bazı sahneleri biraz değiştirerek arakladığını fark edeceksin. Polisiye denince bana göre en zirvede 3 kült film vardır başkasını tanımam ve bu 3 filmi mutlaka tavsiye ederim.

1 Se7en (Bir daha asla bu ayarda bir film yapılamayacak)

2 Insomnia (Hep komedi rollerinde görmeye alıştığımız Robin Williams psikopat katil rolünde tek tip rolün adamı olmadığını belli ediyor. Robin'in katil olmasını yazmam filmi izlemediysen filmin tadını kaçırmaz çünkü bu filmde katil genelin aksine filmin sonlarına doğru değil filmin başlarında belli diyeceksin ki katilin kim olduğu filmin başlarında belli bu nasıl kült film onu da izleyince anlayacaksın.)

3 The Silence Of The Lambs (Mümkünse eğer bu filmi izlemediysen izle ama sakın devam filmlerini izleme çünkü devam filmleri ilk filmin şöhretinden yemeye çalışmış ama başaramamış berbat filmlerdir)

Keyifli seyirler.
Eyvallah hocam, çok teşekkür ederim.

Dediğin filmlerden Insomnia hariç hepsini izledim zaten. Insomnia da listemde, izleyeceğim bir ara. Yine dediğin gibi hakikaten devam filmleri bariz bir şekilde The Silence Of The Lambs'in ekmeğini yemeye devam etmiş.

Bu arada nickten de bu tip filmler ve kitaplarla epey bir haşır neşir olduğunuz belli. Ara sıra dağa bayıra, bir yürüyüşe falan çıkın. :))
Bunları yazmışsın.

Bu arada nickten de bu tip filmler ve kitaplarla epey bir haşır neşir olduğunuz belli. Ara sıra dağa bayıra, bir yürüyüşe falan çıkın. :))

Rahat ol dağa da çıkıyorum bayıra da sende adam ol siktiriboktan filmler değil yazdığım gibi elit filmler izle selametle.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL