filmlerden ne anlıyorsunuz!!?

"Dünya değiştirmek"

Kimileri bunun için uyuyşturucu falan kullanıyor. Ben filmleri tercih ediyorum =) Bir bakıma "sanal gerçeklik".
bu güzel açıklama için tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum,harbi mantıklı şeyler konuşmuşsun =)) tavsiyende çok haklısın empati yapma konusu yani bir çok kez yaptğım dediğni =)) misal bir kaç ay önce market tanıtımı içeren katolog dağıtan birinden 50-60 tane katolog aldım (zar zor =D) sonra gittim bir kaç saat boyunca dağıttım.Ama ben kurduğum cümlelerin hiçbirinde film izlemekten bir şey anlamıyorum dememiştim o yüzden sayı ya da skor amacım yok ,sadece diğer insanlarda benim filmlerden anladığım şeyleri mi anlıyor merak etmiştim (biraz kışkırtıcı oldum o kadar =)) ) =))
sayıya takılarak skor peşinde koşarsan zaten birşey anlamazsın. kimin ne anladığı ya da bir filmden ne kazandığı da kişiye göre değişir, genel geçer bir kuralı yok ki bunun. otur izle, zaten alacağın neyse onu alırsın o filmden. baktın ilgini çekti, beğenini kazandı hakkında yazılanları oku, farklı bakış açılarını değerlendir, gerekirse tekrar izle. daha farklı detayları gör daha çok keyif al o filmden.

empati yeteneğim yok demişsin, hal böyleyken hakkını veremezsin izlediğin filmlerin. karakterlerin yerine kendini koy, o filmin içinde bir yer edin sonra bak bakalım ne anlaşılıyormuş film izlemekten, kendin gör. :)

empati yeteneğimi nasıl geliştiricem dersen; hiç sevmediğin insanlarla takıl, hiç değer vermediğin fikirlere haklı yanlar bulmaya çalış, mesela garsonları mı anlamak istiyorsun git garsonluk yap :))
bazılarınız yüzlerce film izlemiş...ki bu sitede aktif olanın film geçmişi de derindir.

o kadar film dizi izliyorsunuz ne yapıyosunuz? bana mantıklı bir açıklama yapsanız..?

fikir ne mantık ne bir film izlemekten ne anlar insan..?

bana film izlemeyi öğretin desem bende filmlerden ne elde ederim nasıl bir yarar sağlarım öğrenmek isterim desem..?

lütfen zevk keyif gibi açıklamalar yapmayın uzun uzun içinizden ne geçiyorsa aklınızda ne varsa anlatın çok meark ediyorum. Empati yeteneğim yok bu yüzden anlayamıyorum bende sizin gibi binlerce film izlemek istiyorum ama yapamıyorum. Olmuoyr işte =((

bu bir eleştiri değil yardım isteiğidir =))
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL