çok net hatırlamadığım ama yıllardır aklımı kurcalayan bir film SORU

yulunga

Konuyu Açan: yulunga

16.12.2012 07:01

hatırladığım kadarıyla; başrolde bir çocuk vardı bir şekilde zamanda yolculuk yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama fantastik şeyler de vardı başka boyutlara da geçebiliyodu galiba. mesela vida yiyen bi canavar vardı filmde uzun yıllar kabuslarıma girdi. başroldeki eleman bundan kaçarken bir uçurumdan düşüyodu.yeni doğduğu yıllara gidiyordu ailesi onu tanımıyodu bebekliğini görünce anlıyordu geçmişe gittiğini falan filan.

film tam olarak bu şekilde olmayabilir ama vida yiyen canavarı çok net hatırlıyorum ona yoğunlaşıp hatırlayabilirsiniz belki.bi de geçmişe gittiği sahnelerde babası köpek kulübesi veya beşik yapıyordu. filmi yaklaşık 15 yıl önce filan izlemiştim ama vida yiyen canavar yüzünden bir türlü unutamadım ilk çocukluk travmalarımdan biriydi pislik yaratık.

yetersiz olabilir belki bu bilgiler ama bulan dilesin benden ne dilerse.
bu olabilir sanırım: Flight of the Navigator

http://www.imdb.com/title/tt0091059/
heyecanla açtım hemen ama maalesef değil. yine de teşekkür ediyorum ve ekliyorum; bahsettiğim filmdeki çocuk biraz daha büyükçeydi bundan. filmde de uzaylıdan ziyade fantastik yaratıklar vardı. neverending story benzeri bir filmdi biraz.
neverending story'ye çok benziyordu evet ama değil maalesef.
evet işte buydu :) bahsettiğim vida yiyen canavar da şu bölümde; http://www.filimadami.com/film/36050/josh-kirby-time-warrior-chapter-3-trapped-on-toyworld/

ne kadar teşekkür etsem azdır gerçekten :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL