Ben Affleck =? Batman

ben christian bale'in son filmde öğürmesine hasta olmuştum millet hep eleştirdi ama ben bayıldım. ne alaka derseniz alakası yok öylesine işte. fikrime ortak arıyorum :-)
Batman'den önce adam Bruce Wayne oluyor sonuçta. Esas isyan edilen nokta bu. Bruce Wayne de son derece karanlık ve sorunlu bir karakter. Ben Affleck'in de kariyerinde oynadığı klipler, abuk sabuk komedi, aşk filmleri varken hiçbir Batman fanı da ne "adam maskeli oynayacak sonuçta." veya "oyunculuğunu görmeden konuşmayalım." gibi yorumları ciddiye alır ne de Batman kostümü altındaki Ben Affleck'i. Sadece Batman fanları için değil, Batman'a Christian Bale'la aşina olanlar için de durum böyle.
hepimiz christian bale'ın batman olmasına alıştık ve gayet beğendik ama artık olmak istemediğini açıkladı ve bundan sonra geriye bakıp nasıldı diye düşünmek yerine ben affleck'i onla kıyaslamak yerine (ki affleck'in performansını görmeden böyle bi şey yapmak doğru olmaz) doğru bir karar verilip verilmediğini tartışmalıyız.Ben ben affleckin bu role adapte olucağına güzel bir performans sergiliyeceğine inanıyorum ayrıca çizgi romanlardaki batmanle affleckin çene yapısı benzerlik gösteriyor bununda seçmede katkı sağladını düşünüyorum.iyi bir seçim olmuş yönünde oy kullanıyorum
şekilci bir insan değilim aslında ama batman gibi vücudunda sadece çenesi görülen bir süperkahramanı ben affleck gibi karakteristik çenesi olan birinin canlandıracak olmasını garipsedim. o çeneyi nerde görsem tanırım ben kimliğini nasıl gizleyecek bu adam? gerçi superman de sadece bir gözlük takarak kamufle olabilen bir kahraman olduğundan çok da endişe etmemek lazım aslında. ben affleck'in öyle yerden yere vurulacak kadar kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ben ama yine de batman rolünde christian bale'in yükselttiği çıtaya erişebileceğini de pek sanmıyorum. bambaşka bir film olsa da ister istemez sırıtacak bence batman rolünde.
bayağı muhabbetler döndü yerden yere vuran var, umutla yaklaşan var, göğe çıkartan var sizce Ben Affleck'in Batman rolünde + ve - leri neler? neler olabilir?

genel özellikler olabilir christian bale ile kıyas olabilir fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL