Her Şey Tadında

Jess'in yıllar yılı jingıl jingıl saniye susmadan yapması gerektiği programlar sayesinde mi böylesine geveze, öz güven suyuna batırılmış ve dediğim dedik birine dönüştüğünü merak etmiyor değilim. Acaba zaten bu özelliklere sahip diye mi tek başına onca zaman program sundurdular, bilemiyorum. Dediğin gibi konuşuyor ve konuşuyor ve konuşuyor. Bazı şeyleri çok düşünüyor ve düşünüp edindiği fikri anlatmadan programı kesinlikle bitirmeyeceğinin sinyallerini veriyor, bırakın o sinyalleri konuğunun ya da o hanım kızın (adını unuttum şimdi, diğer sunucu) fikrini almadan da rahat etmiyor. Öylesine bir deli, manyak bir adam işte :) Her şeye rağmen diğerlerinin arasında şeker gibi, fıstık gibi ve tadında. Çocuğu ya da hayat arkadaşı olmak istemem, o ayrı mesela, nedenini yazıyı uzatışımdan anlamış olduğunuzu varsayıyorum :):)
ben izliyorum arada, hoş program, sabah programları arasında en iyisi; ama jess kimseyi konuşturmuyor bilmem farkettin mi? sena pek konuşamıyor onu geçelim; ama tel. eden izleyiciler bile biraz fazla konuşsa jess sabırsızlıkla kendi konuşmak için debeleniyor resmen orda... benim bu programda gördüğüm asıl farklılık, aşçının bir birey olarak görülüp çeşitli yemek yarışması, fuar gibi yerlere gönderiliyor olması. programda kendisi de konuşabiliyor yani, başka programlarda onun kadar rahatça ve bol konuşan aşçı görmek mümkün değil. belki eskiden ümit usta; ama o bile farklı konularda pek konuşmazdı.
TürkMax çalışanı olduğumu sanacaksınız ama önereceğim yine de :)

Hafta içi her sabah 11.00 dan 14.00 a kadar Her Şey Tadında adlı bir program yayınlanıyor. Şimdi bu programı size önermeyeceğim, keyfiniz bilir tabii izlemek isterseniz de pişman olmazsınız. Benim önerim bu programı etrafınızda sabahları "kadın programı" izleyen şahıslara önermeniz. Ben etrafımda gördükçe öneriyorum. Tabii ki program önermekten önce başka başka yararlı aktiviteler önerebiliriz ama evde durması gereken kişiler en azından diğer sabah programları ile kafalarını doldurmasın. (Bu kanal sanırım sadece Digiturk paketlerinde var, tek kötü yanı bu)

TürkMax'ın bu program için iddialı tanıtım yazısı şöyle, bence yerinde bir iddia, yani diğer sabah programları arasında en izlenebilir olması açısından:

"Jess Molho ve Sena Keçelinin sunacağı Her Şey Tadında hafta içi her günTürkMaxta.

Yemek kültürünü bir yaşam biçimi olarak benimseyen Jess Molho sunumunda, Sena Keçeli ve ahçı Eyüp Kemal Sevinçin mutfağı ile eşlik ettiği yeni yemek programı Her Şey Tadındagündüz ekranına yeni bir renk getiriyor.Kanal içinde kanal anlayışıyla; konukların ağırlandığı stüdyo ve usta aşçıların ellerinden çıkan lezzetli yiyeceklerin hazırlanıp tadıldığı iki ayrı stüdyoda canlı olarak gerçekleşecek program, iki stüdyo arasındaki geçişler , hareketli sunumlar ve bir stüdyodan diğerine yapılan ziyaretler ile tempo hiç düşmüyor."

Ve tabii alanında yetkin konuklarla her sabah başka başka konular deşiliyor. İzleyicilerin soruları yanıtsız kalmıyor. Mesela az önce tekrarını izledim ve bebek bakımı konusunda bir sürü şey öğrendim :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL