2011 den önce yapıldığını tahmin ettiğim TV'de izlediğim Veba, Zombi, Hastalık, Karanlık Konulu Film SORU

mismanc

Konuyu Açan: mismanc

06.10.2021 22:54

Hatırladığım kadarıyla, bilimsel bir tesiste bir grup genç üzerinde test yapıyorlar. Bir virüs kaynaklı hastalığı ortadan kaldırmak için. Gençler o tesisten bir şekilde kaçıyorlar. Fakat dışarıda zombi vs şeyler var. Hem zombilerden hem tesisteki yetkili kişilerden kaça kaça bir tesiste :) bir amca ve silahlı adamlarına rast geliyorlar. O tesiste zincirlerle bağlı zombi vs ler var. Gene hatırladığım kadarıyla zombinin biri de amcanın kızı veya yakınıydı. Müzik çalıyor müzik bittikten sonra o tesis patlıyordu.

Tesisteki dayının şuna benzer söylediği replik vardı,

"Hiç herşeyin size düşman olduğunu düşündüğünüz oldu mu?"

Bu film bilen hatırlayan var mı şimdiden teşekkürler....
Tesisteki dayının şuna benzer söylediği replik vardı,

"Hiç herşeyin size düşman olduğunu düşündüğünüz oldu mu?"
DOĞRU CEVAP Labirent:Alev Deneyleri olabilir mi? 2015 yapımı fakat anlattığınız her şey var.
Cevap için teşekkürler, aslında daha önce bulmuştum fakat cevap yazamadım.

Sevdiğim kare

"İmanda ne kadar büyük bir saadet ve nimet ve ne kadar büyük bir lezzet ve rahat bulunduğunu anlamak istersen, şu temsîlî hikâyeciğe bak, dinle: Bir vakit iki adam hem keyif, hem ticaret için seyahate giderler. Biri hodbin talihsiz bir tarafa, diğeri hüdâbin bahtiyar diğer tarafa sülûk eder, giderler.

Hodbin adam hem hodgâm, hem hodendiş, hem bedbin olduğundan, bedbinlik cezası olarak nazarında pek fena bir memlekete düşer. Bakar ki, her yerde âciz bîçâreler, zorba müthiş adamların ellerinden ve tahribatlarından vâveylâ ediyorlar. Bütün gezdiği yerlerde böyle hazin, elîm bir hali görür. Bütün memleket bir matemhane-i umumî şeklini almış. Kendisi şu elîm ve muzlim haleti hissetmemek için sarhoşluktan başka çare bulamaz. Çünkü herkes ona düşman ve ecnebî görünüyor. Ve ortalıkta dahi müthiş cenazeleri ve meyusâne ağlayan yetimleri görür. Vicdanı azap içinde kalır."

İkinci Söz

Küfür
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL