Film'in adını hatırlayamıyorum. SORU

turuncupelerin

Konuyu Açan: turuncupelerin

26.08.2014 14:18

Merhaba, 7-8 önce bir otobüs firmasında seyahat ederken bi türk filmin yarısını izledim. Birden aklıma geldi ve filmi izlemek istedim ama ismini bi türlü hatırlayamıyorum. Konusunu çok hatırlayamamakla birlikte biraz bahsedeyim : Filmde bi yönetmen vardı ve bu kişi çeşitli işlerde çalışmış ama o işi yapmak istemeyen, bi yandan da sanatın bi dalına ilgi duyan insanları bi şekilde bir araya toplamıştı. Bu kişiler kendi yaşadıkları alanı yaptılar. Senaryo falan yazıyorlardı. Çoban karakterinde biri vardı. Filmin oyuncuları pek tanınmış kimselerden oluşmuyordu. Fonda konuşan bi adam vardı sürekli.Bilmiyorum açıklayıcı yazabildim mi, yardımcı olabilen varsa cevaplarınızı bekliyorum. (:
maalesef bu değil /: , cevap için teşekkürler.
Sanırım İlkbahar-Sonbahar'dan bahsediyorsun. Film sitede yok (Hatta eklenmesi için ilettim). Sermet Yeşil de oyuncular arasında. 2009 yapımı Yavuz Özkan'ın filmi.
ilkbahar-sonbahar'ı bende ilettim...imdb de yer almayan filmler sanırım burda yer almıyor...farklı sitelerdeki bilgileri derleyip ilettim umarım eklenir...daha bunun gibi 100.000 de fazla film var...eklenmesi gereken aslında...çok gecikiyor videove film eklenmesi buraya...
Gerçi arkadaş henüz doğrulamadı aradığı filmin bu olduğunu ama büyük ihtimalle budur.

Doğru, epey oldu siteye ileteli ama hala ses seda çıkmadı haklısın.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL