İletişim kurabileceğim moderatörler arıyorum. SORU

act

Konuyu Açan: act

02.03.2014 07:26

Bu kısımda başlık açarken karşılaştığımız kural listesini unutmadan ve mevcut ihlalleri görerek,bunun kullanılmaya açık bir durum olmadığını düşünerek site düzeninden sorumlu arkadaşlardan birisinin özel mesaj yolu ile benimle iletişime geçmesini rica ediyorum.Çünkü ''geri bildirim'' kanalının sağlıklı çalışmadığını düşünmekteyim.Kendilerine danışmak istediğim bazı konular bulunmakta.

Bu tarz bir girişimin tekrarlanmayacağı hususunda yetkililerin anlayışlı olacağını umuyorum.

Başlığın format gereği silinecek olması kaçınılmaz olmakla beraber farkındalık oluşturmak açısından silinene kadar okunması için bazı kuralları paylaşıyorum.

-------------------------------------------------------------------------------------

genel olarak uyarı ve kurallar:

1- sürekli soru sormak spam olarak algılanabilir ve üyeliğinizin kapatılmasına sebep olabilir.

2- bu bölümün amacının dışına lütfen çıkmayalım.biCevap Arıyorum, aklımıza takılan filmlerin isimlerini bulabilmemiz için yapılmıştır. farklı içerikler veya sorularbir mevzu çıkar'da paylaşılabilir.

uyarının uyarısı:vaktimizin değerli olduğunu ve kurallara uyulmadığı takdirde uyarı yapılmadan başlıklarınızın sileneceğini veya hesabınızın kapatılabileceğini lütfen unutmayınız.

3-sorduğunuz soru çözüme kavuştuysa, "çözüldü" olarak işaretlemeyi unutmayınız!

neden mi?

ardarda yazılan sorular filim ahalisini rahatsız ediyor.

film ismi dışında sorulan sorular, bölümün amacını saptırıyor ve film ismi arayan diğer filim ahalisi üyelerinin mağdur olmasına neden oluyor.
Act yazdıklarına katılıyorum umarım yetkili kişilerde bicevap arıyorum kısmını amacına uygun şekilde daha iyi yaparlar yazdıkların yanında birde örneğin çözülen sorular olduğu halde maalesef çözüldü olarak işaretlemiyorlar vb.
en çok görüntü kirliliği yapanlar sürekli "filmleri nerden izliyoruz" diye açılan başlıklar. film izlemek için gelip başlık açanlar için başlıklarının silinmesi dışında yapılabilecek fazla birşey olduğunu düşünmüyorum. buranın film izleme sitesi olmadığını görünce pek fazla kaldıklarını da zannetmiyorum zaten. gereksiz yere açılan başlıkları kalıyor sadece.

3. maddeyi ihlal edenlerin başlıkları içinse arada bir toplu temizlik yapılıyor moderatörler tarafından sanırım ama daha sık yapılsa fena olmazdı. çözümlenen sorular uzunca bir süre kalıyor çünkü.

bunlar dışında çok da kafaya takılacak bir durum yok bence. evet "ismi hatırlanmayan filmler için" denmiş bu kısım için ama bir mevzu çıkar kısmı buradan daha canlı ve orda soru sormak için açılan başlıklar diğer başlıklar arasında kolayca kaybolabilir. biraz da o yüzden soru sormak için burayı tercih ediyor sanırım çoğunluk.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL