Hobbit'i hâlâ izleyemeyen garibanlar! v.2

bende hala izleyemedim.gitcek vaktim olmamıştı bi türlü.geçen gün gittiğimde de sadece 2 tane akşam seansı vardı.onlarda türkçe dublajlıydı.öle olunca bende izlemek istemedim.artık nerdeyse hiç bi sinemada seansı kalmadı zaten.sinemada izlemek de hayal oldu bu durumda.şuan için en iyi ihtimal yüksek çözünürlüklü indirip bi haftasonu evde izlemek :,(
ilk üç film hobbitten kat kat daha iyi. izlemenize gerek yok eskileri yeter.
Ağrı'ya henüz gelmediği için izleyemedim.

Ben de o garibanlardan olsam gerek.
dublaj izlemek istemiyorum ama orjinaline kavusabilmis degilim dolayisiyla beklemede benim icin de.sabreden dervis muradina erer miymis gorucez bakalim:)
üç gündür bilgisayarımda, uyuyakalmaktan korktuğum için izlemiyorum. ne de olsa üç saate yakın ve tek seferde izlenmesi gereken bir film.
ben haala izlemedim.
Efendim nasıl becerdiysem artık önce konudaki mesajım kuş oldu uçtu.

Ctrl+v'nin gücü adına:

"İşten güçten bir türlü fırsat bulup gidemedim. En sonunda geniş zamana geçtim ancak herkes izlemiş. Sınıf arkadaşlarıma sordum "ay canım biz seyrettik onu ya" dediler. Ev arkadaşıma sordum "abicim ben gittim ona" dedi.

Konya'da olup ta hala gidemeyen orta dünya delisi* varsa bir el sallasında buluşup gidelim. Hem çıkışta bana çay, kahve vesair ısmarlasınız.

*Orta dünya delisi olmanız mecburi değil. Fimi seyretmemiş olmanı kafi. Hatta onunda önemi yok. Bir daha seyredersiniz. Orta dünya arkadaş bu. Boru mu?
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL