Artık kendi film / dizi listelerinizi oluşturabilirsiniz

Mobilde hala oluşturulamıyor. Buraya okuyan bir yetkili var ise ve düzeltilirse çok memnun olurum.
Listeler başka üyeler tarafından takip edilebilir. Takip et butonu olacak mı? Hangi üyenin takip ettiği de görülebilir yine. Henüz liste özelliğini kullanmasam da gayet işlevsel buldum şimdiden. Eski bir üyeniz olarak teşekkür ettim.

edit: şimdi bakma fırsatı buldum. film dizi arama kısmı sıkıntılı. çok bilinmeyen, izlenmemiş fakat listeye eklemek istediğim filmler, isimlerini yazmama rağmen arama sonuçlarında çıkmıyor.
Herkese merhaba,

Kendi dizi / film listelerinizi oluşturmanıza imkan tanıyan özelliği bugün itibariyle yayına aldık. Şu an için sadece masa üstü versiyon üzerinden liste oluşturulabiliyor, ileriki zamanlarda mobil versiyon üzerinden de oluşturulabilecek. Liste oluştur sayfasına sağ üst köşedeki menüden ulaşabilirsiniz.

Direkt erişmek isteyenler için link :https://www.sinefil.com/page/list/olustur

'Bana özel' seçeneğini işaretlediğinizde oluşturduğunuz listeyi sadece siz görebilirsiniz. Bu seçeneği işaretlemezseniz oluşturduğunuz liste editör onayından geçmesi için denetleme listesine gönderilir, editör herkese açık bir şekilde listelenmeye uygun olduğunu düşündüğü listeleri onaylar ve oluşturduğunuz liste 'Kullanıcı Listeleri' sayfasında sergilenmeye başlar. Eğer oluşturduğunuz liste editör onayından geçmezse sadece size görünür olacak şekilde varlığını sürdürür.

İstediğiniz özellikleri geliştirme ve mevcut özellikleri daha kullanılabilir hale getirme çalışmalarımız sürüyor. Alt yapı çalışlarımız bitti, artık özellik geliştirme çalışmalarına başladık.

Bu gelişme hakkında görüş ve önerilerinizi başlık altında bizimle paylaşabilirsiniz.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL