22. Ankara Uluslararası Film Festivali

Bugün Geceyarısı Sineması biletini aldım, gelmeyi düşünen varsa acele edin derim. Perşembe öğlen itibariyle salonun yarısından fazlası dolmuş. Öte yandan festival 27 Mart'a kadar sürecek, programa bi göz atmanız tavsiye olunur (:

http://www.filmfestankara.org.tr/tr/festival/program
çok duyduk bunları! ben şu hasta halimle içimdeki dizginlenemez korku filmi aşkına dayanarak öyle bi duyurayım dedim, zaten ankaralı filiminsanları pek bi sessiz şu sıralar. bilerek zirve açmadım, gelen gelir işte :)

beni nerde bulacağınızı biliyorsunuz efenim.
Korku gecesine aşina olup da hala bir tanesine bile gidememiş insanlar tanıyorum ben :P Ayrıca yine duydum ki bu insanlar çok istemelerine rağmen festivalin ilk 5 gününe de katılamayacaklarmış. Ama yine de katılacak olan arkadaşlara iyi seyirler diliyorlarmış, ben onların yalancısıyım :)
Geceyarısı Sineması ve En Kısa Gece atraksiyonları oldukça iştah açıcı. Batı Sineması'nda gece 12'de başlayıp sabaha kadar devam ediyor fimler, birinde korku filmleri diğerinde kısa filmler gösteriliyor. 18-19 Mart geceleri gerçekleştirilecek etkinliklerin bilet fiyatı 10 TL. 18 Mart Cuma gecesi geceyarısı sinemasına gitsek mi toplaşıp?

Korku gecesi'ne aşina olanlar var aranızda, biliyorum :)
program açıklanmış:http://www.filmfestankara.org.tr/tr/festival/program

ayrıca:

"Festival Bileti ve Mekanları

Festival indirimli fiyat uygulamasını bu yıl da devam ettirecek ve bilet fiyatlarında artış yapmadan geçen seneki fiyatlardan biletleri satışa çıkaracak. 12:00 seansları2.5 TL, 14:30 ve 17:00 seansları5 TL, 19:15 ve 21:30 seansları ise10 TLolacak. En Kısa Gece, Beyaz Gece ve Geceyarısı Sinemasının da biletleri 10 TLden satışa sunulacak.

Kısa ve Belgesel gösterimlerinin bilet bedeli tüm seanslarda 2,50 TL olacak. Festival biletleri sinema gişelerinden temin edilebilecek.

GösterimlerBatı Sinemaları,Büyülü Fener Kızılay,Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar MerkeziveGoethe-Institut Ankarada gerçekleşecek. Çağdaş Sanatlar Merkezi ve Goethe Institut Ankarada gerçekleşecek tüm etkinlikler ücretsiz olacak."
17-27 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 22. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne başvurular başlamış da bitiyor bile. Yarışmalı bölümler için son başvuru tarihi 7 Ocak'mış:

http://www.filmfestankara.org.tr/tr
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL