Film Repliği SORU

melisa95

Konuyu Açan: melisa95

01.04.2014 13:45

Arkadaşlar şöyle bir replik gördüm internette acaba hangi filme ait?

-İlerde ne olacak biliyor musun ? Sen pişman , ben başkasının.
öncelikle gördüğünüz yerin linkini verseniz belki yararı olur ama araştırma yapınca bunları buldum acabainternette bu sitelerin birinde gördüğünüz bu resimdeki film mi?

http://resimliasksozleri.blogspot.com.tr/2012/09/ilerde-ne-olacak-biliyor-musun-sen.html

http://twicsy.com/i/RxFDXb

http://geliyorum1sn.tumblr.com/post/30523437512

eğer buysaThe Sheltering Sky (1990)

http://www.filimadami.com/film/1885/the-sheltering-sky/
Arkadaş haklı, ben de sheltering sky filminin ekran alıntısına ulaştım, fakat filmde böyle bir replik geçtiğine dair yerli-yabancı kaynaklı bir bilgiye rastlayamadım. Muhtemelen durum başka birisinin sözünün, bu ekran alıntısı üzerine montesinden ibaret.

Bilen varsa beri gelsin.
Canb13öncelikle teşekkürler bende intte öyle bir bilgiye ulaşamadım o yüzden sağlama olarak resimdeki o sahnede öyle bir altyazı mevcut mu diye şuan filmi türkçe altyazılı olarak indirip bakacağım ama benim int. biraz yavaş herhalde inmiyor bir türlü ama az kaldı:)

Edit: filmi elbette henüz baştan sona izlemedim ama resimdeki repliğin olması gerektiği yer 46. dakika 49.saniye amaöyle bir replik yok. yani Canb13 haklı dediği gibi ''Muhtemelen durum başka birisinin sözünün, bu ekran alıntısı üzerine montesinden ibaret.''

http://720pizle.com/izle/altyazi/the-sheltering-sky.html
İkinize de çok çok teşekkür ederim! Tumblr da görmüştüm de link almayı unutmuşum ama araştırmalarınla bulabilmişsin. Altyazının filme ait olup olmadığını öğrenirsen çok sevinirim ona göre izleyeceğim çünkü :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL