Seri katile aşık olan genç kız SORU

E

Konuyu Açan: eleonore

17.07.2014 21:24

Film hakkında pek bir sahne hatırlamıyorum ama genç bir seri katile aşık olup onun peşinden giden bir kız hakkındaydı.Film amerikan filmiydi ve muhtemelen 2010 öncesi bir filmdi.Filmin adını bilen var mı?
Gazeteci çocuk?
Leon? Bu konu ile ilgili çekilmiş yüz tane film var.
Oyuncular ya da film hakkında bira daha bilgi verirsen daha rahat bulursun
Leon'da Jean Reno seri katil değil. Buradaki başroldeki gerçekten bir seri katildi. 20li yaşlarında bir genç.Genç kızda 17-23 arası sarışın biriydi. Sanırım lunapark sahnesi vardı. Ha birde genç kız bu seri katile saplantılı gibiydi,gazetelerden onun hakkında haberleri falan topluyordu.
Hayır bu değil winter.Komedi falan değildi.Dramdı filmin türü. Birde kiralık katil değil seri katil.Birden fazla kişiyi öldürmüş ama tetikçi gibi değil bundan zevk alarak öldürmüş.Çok küçük bir ihtimal sadece bir kişiyi öldürmüş olma ihtimali de var sanırım ama ben seri katil olarak hatırlıyorum.
olabilir olmasına da bunların hepsini izlemem gerekir cevabımı bulmak için.burdan daha hızlı yardım alabilirim diye düşündüm :)
filmdeki yüzleri kafanızda net olarak hatırlıyorsanız poster veya fragmanları incelerseniz çabuk eleyebilirsiniz. başka türlü ancak filmi izleyen biri bilip yardım edebilir. veya kimlere benziyor oyuncular? filmin tahmini yapım yılı? vb. şeyler aramayı daraltabilir.
Aradığı filmTrue Crime(1995) Lunapark sahnesi de 1.06. dakikada başlıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=JLjPXJ70sxw#t=3970
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL