Sanırım fransız yapımı Kruşov diye biri vardı komedi türünden dizi yada film SORU

G

Konuyu Açan: gokaka

10.04.2010 08:31

Sanırım fransız yapımı, Kruşov(yanlış hatırlıyor olabilirim) diye biri vardı komedi türünden dizi yada film idi. Bu Kruşov \'u asker yada dedektif diye hatırlıyorum. Hatırlayıp hatırlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Kruşov-Kluzoo (Müfettiş Clouseau) olabilir mi? Peter Sellers'in oynadığı komik fransız polis müfettişi. Pembe panter başlıklı bir polisiye sinema filmi serisi çevirmişti.
Turan Sert öncelikle teşekkürler. Taxi 2 deki Daniel 'in sevgilisinin babası(General) gibi giyinen askerler vardı, sanırım adamkomutandı ve onaçok gülerdik, onun hikayesiydi sanırım. Aklımda kruşov kalmış.Anlatmak istediğim şeyin cevabı yazında saklıysa yakında "Evet, sorumun cevabını buldum" butonuna basarım. Tekrar teşekkürler.
O zaman Louis De Funes olabilir mi? Aslında başçavuş olan ama kızına kendini general olarak tanıtan bir fransız jandarma görevlisi olarak bir film serisi vardı. Gerçekten komik ve başarılı bir fransız aktörüydü. taxi 2 deki benzetmenize o daha çok uyuyor.
Budur;)

Beynine, zihnine ve buraya yazmana yardımcı olanparmaklarına sağlık, teşekkürler;)

Fantomas serisi ile aynı yıllarda başladığı Jandarma serisindeki mükemmel oynadığı şef çavuş Ludovic Cruchot rolü hayranlarını sinema kuyruklarına sokuyordu.

Cruchot muş:D
ben adamı hatırladım siz de ismi doğru hatırlamışsınız. Eh, kolay gelsin.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL