Walking Dead

Vallaha da bu diziyi izleyeceğinize gidip oyununu oynayın.

On kere daha eğlenceli yeminlen.

Benim yeminimin ne anlamı var,bilmiyorum.

Ama Kamil üzerine yemin ediyorum burdan. O,benim inanmadığım tüm kutsal şeylere inanıyor. Yalanım varsa, Kamil çarpılsın,zombi olsun.

Walking Dead'in oyun versiyonunda, dram da var,eğlence de var, atraksiyon da var, korku da var, komedi de var, bildiğin dizi çekiyorsun. O derece.

Burdan herkese sesleniyorum.

Yine de siz bilirsiniz,insanlık.

Sonuçta o kadar konuştum,yine de zombi oldunuz.

O bir şey değil,zombiden peygamber bile var.

Yalansa yalan diyin ? ,

Sen ne dersin Kamil ?
Yeni sezonunu merakla beklediğim dizilerden.Bu sezon bol aksiyon var kesinlikle.Önceki sezonu da sıkılmadan izlemiştim ama bu sezon çok daha iyisini bekliyorum.Özellikle şu arkasında iki zombiyle dolaşan yeni kadın karakterde çok atraksiyon var gibi ve Rick ve grubunun bulduğu hapishanede de çok dolaplar dönecek sanırım hadi bakalım hayırlısı.
Bence bu hali gayet iyi yahu. Yani ciddi anlamda düşününce, durum çok dramatik değil mi sizce de? Ben sürekli kendimi onların yerine koyarak izliyordum ve ciddi anlamda içim daralıyordu. Kaldı ki "böö" şeklinde çıkan zombilerden bana biraz "böğ" gelmişti çoktan. Bu haliyle daha çok geriyor bence.
Ekşını yaymaları lazım bölümler arasına. Tabi bu bence. Bir bölümde gerilirken öbür bölümde Laurie Holden'ın sabit, ölü , zombisel, kanımca ruhsuz bakışlarını izlemek zorunda olmak koymuyor değil tabi.

Veya dramaya ağırlık versinler zombi draması üretsinler, başka bir köşede durup, diğer yapımlarla karşılaştırılmak zorunda kalmasınlar diyorum ben de aslında ama gidiyor gene de. Piyasada zaten zombi işi izlenecek yapım yok.

İyidir iyi.
malifalitiko'ya katılıyorum bu konuda sonuna kadar. Özellikle de son 3 bölümü işkence gibi geldi bana. Zombiyle dram bence hiç gitmiyor. Yanlış bilmiyorsam da çizgi romanın ve dizinin de asıl olayı zombili bir Dünya'da son kalan insanların psikolojisi, onların dramı falan. Yani ilerki sezonlarda da pek aksiyon beklemiyorum ben bir zombili diziye yakışacak derecede.
Bu diziden daha fazla ekşın bekliyorum. Zombi film ve dizilerdeki dram beni bayıyor. Adı üstünde ZOMBİ ya. Neden dram koyuyorsun?
Severek takip ettiğim nadir dizilerdendir kendisi. An itibari ile yeni bölümüne 145 gün kalmış olsa da ikinci sezonunu merakla beklemekteyim. Ahanda burada yeni sezona ait fotoları da yayınlanmış.

Hadi bakalım hayırlısı.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL