hamile kadın-eski sevgilisi-kocası SORU

O

Konuyu Açan: o_degil_de_ben

20.09.2011 10:10

4-5 sene önce televizyonda izlemiştim. Hamile bir kadın, kocasıyla bebeklerini beklerken kadının eski sevgilisi bulundukları mahalleye taşınıyor. Kadını sürekli tehdit ediyor. Haliyle bu durumdan rahatsız olan koca, eski sevgiliyi uyarmaya evine gidiyor. Eski sevgili, kadının kocasını öldürüyor, adamın başını kesip hamile kadına gönderiyor. Kadın daha sonra doğum yapıyor. Sanırım bebeğin eski sevgilisine ait olduğu ortaya çıkıyor ama doktoru bunu kadından saklıyordu.
Hayır maalesef, bahsettiğim film bu kadar eski değil. Anladığım kadarıyla fatal attraction'ın başrolünde iki kadın, bir adam var; benimkindeyse iki adam ve bir kadın.
bu filmi bende izledim ama ismini bir türlü hatırlayamadım, tam olarak filmin şu şekilde olması lazım belki yardımcı olur hatırlayanlara

filmde eski sevgili olayı yok çocukları olmayan bir aile başka birinin spermi kullanma yöntemi ile hamile kalıyor spermi alınan psikopat elemanda önce zorla spermini kullanan aileyi öğreniyor sonra o semte taşınıyor ve olaylar gelişiyor gerisi de yukarıda yazdığı gibi.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL