korku filmi .? SORU

dusunen_adam

Konuyu Açan: dusunen_adam

07.11.2013 12:40

http://www.filimadami.com/film/1174/the-exorcist/arkadaşlar bu filmi bulabileceğim bir site adı söylermisiniz.Ayrıca kaliteli korku filmi önerisi olan var mı?Özel tavsiye istiyorum.
dead silence:)) konusu bakımından farklı
resimdeki hayalet http://www.filimadami.com/film/3950/shutter/

1408 http://www.filimadami.com/film/521/1408/

4.tür http://www.filimadami.com/film/9214/the-fourth-kind/

Dabbe cin çarpması (yerli korku filmlerini hep saçma bulmuşumdur ama nihayet fotokopi de olsa güzel bir çekmişler) http://www.filimadami.com/film/67354/dabbe-cin-carpmasi/
MAMA, SİNİSTER, THE WOMAN, RUHLAR BÖLGESİ, LİVİDE, DYİNG BREED, CABİN İN THE WOODS, THE AWAKENİNG, THE THİNG(2011), DRAG ME TO HELL, bunlar ilk olarak aklıma gelen filmler hepside güzeldir. Aralarında izlemediğin varsa izle derim. Ayrıca daha da yazabilirim çünkü korku filmleri en sevdiğim türlerden biridir.
beba evet buldum teşekürler.guwhen onu biliyorum yine de ilgilendiğin için sağol.Xx7xX 4. tür iyimiş onu buldum shutter orijinali daha iyi diyenler var. Desmond özellikle çok iyi diyebileceklerin hangisi var onları arıyorum.Korku filmine gülüp duran ve küçümseyen arkadaşlarıma da izletmek istiyorum..
kesinlikle shutter'in orjinal versiyonu daha iyi http://www.filimadami.com/film/1313/shutter/

4.tür ise uzaylı filmleri arasında gerçekten korkutucu diyebileceğim tek film ama film sanki gerçek olaylardan kareler vermiş gibi gösterilmiş oysa bu yalan tamamen, en azından ben öyle biliyorum
kabir hikayeleri, gabal, chello, the tale of two sisters, akasya,red shoes, 3, cinderella gibi kore dolaylarını tavsiye ederim..
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL