3 Film arıyorum SORU

P

Konuyu Açan: pavon

29.07.2014 22:07

1. Çocukken izlemiştim hayal meyal hatırlıyorum. Cadılar bayramı zamanında geçen bi filmdi. Bi aile vardı büyük bi aileydi yanlış hatırlamıyorsam ve bu aileden birisi kutudan bi insan yapıyordu ya da alıyordu tam hatırlamıyorum. Cadılar bayramı için bişeydi ve vücüdu karton kutudan idi kafası vardı sadece. Karton kutudan yapılan bu maket her gece aileden ya da sokakten birisini öldürüyordu ama kimse bundan şüphelenmiyordu. 80lerin ya da 90ların bi filmiydi çünkü bunu izlediğimde 8 9 yaşlarındaydım. Bulursanız çok sevinirim.

2. Bunu bulmanız daha kolay olacaktır. Bi uçak kazası oluyordu bi dağa yada kutuba düşüyordu yani çok karlı ve soğuk bi yerdi. Hatırladığım en ayrıntılı şeylerde kurtulan yolcuların açlıktan diş macunu ve ölen insanların etlerini yediğini hatırlıyorum. Bu da 90ların bi filmi olsa gerek.

3. Bu film biraz daha zor çünkü hatırladığım tek ayrıntı karanlık bi odada bi kadın mikserle saçlarını düzeltiyordu ya da kıvırcık yapıyordu. Mikser birden çalıştı ve kadının saçını derisinden kopardı. yalnızca bu ayrıntı hatırlıyorum bi korku filmiydi ve büyük ihtimal 90ların ya da 80lerin bi filmiydi.

Teşekkür ederim.
İkinci film şu olabilir diye düşünüyorum:

http://www.filimadami.com/film/2356/alive/
Teşekkürler 2. film için. Diğer filmler hakkında fikriniz yokmu?
anathema ateist olduğu için siteden atıldı. bes kakaotao'ya kayıyor
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL