Uzaylıların çocuğu öldürdüğü bir film SORU

alone

Konuyu Açan: alone

11.04.2011 02:26

Filme bakalı en azından 10 yıl olmuştu gibime geliyor. Hatırladığım sahne çocuğun ortalarına ya da sonlarına doğru yorganın altında hasta yattığı, uzaylıların dışarıda olduğu ve aile çocuğun yorganını tekrar açtığında çocuğun her tarafının kan içinde olması ve ölmesi. Bunu çok büyük ihtimalle uzaylılar yapıyordu ve daha sonra bir kovalamaca başlıyordu. Var mı hatırlayan?
bana sankıKnowing filminin sonunu anımsattı olabılırmı acaba ? ..
O film 09'dan, çok yeni, izlemiştim. Çocuğun bedeninin kanlar içinde kaldığını anımsıyorum yorganı açtıklarında aklımdaki en büyük detay bu maalesef. Akla takılınca çıkmıyor..
2 yıl geçti, hala aramaktayım...
http://www.filimadami.com/film/1964/signs/ ???

http://www.filimadami.com/film/1615/war-of-the-worlds/ ???

sanırım hatırladığım kadarıyla kan yorgan sahnesi yoktu bi filmlerde ama uzaylı-aile-kovalamaca anlatımlarına uyuyor. sing filminde ise son sahnelerde çocuk astım + uzaylı yüzünden az kalsın ölüyordu. hatırladığınız başka bişey yok mu? mesela bu konuda yazdığım gibi http://www.filimadami.com/bicevap-ariyorum/1/2012/western-severler-bu-filmi-mutlaka-hatirlayacaklardir/ mesela yaklaşık yapım yılı? ülkesi? filmi nerede ne zaman izlediniz? oyunculardan tanıdığınız tarifi veya kime benziyor? vb.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL