köpekli bir film arıyorum ismini bilmiyorum SORU

jason_freddy

Konuyu Açan: jason_freddy

26.08.2014 14:20

bir çocuk var onun bir sibirya kurdu var .ve 5 tane daha köpek buluyor ve kızak yarışlarına giriyor babası gibi bir de bir adam var tüm yarışmacılara sabotaj yapıyor ama bu çocuğa yapmıyor çünkü onu hafife alıyor ve yarışta herkesi geçiyor çocuk ve yavru köpeklerini geçemedi çünkü tam geçerken buza düştü sabotaj yapan adamın köpekleri ve bu adam 3,4 kere kupayı almış ve bu çocukta yavru köpeklerine bağlıyor bu adamın köpeklerin ve yavrular çekiyor ve kurtulur kurtulmaz hemen birinciliğe koştu ve köpekler kendi aralarında konuşup karar verdiler bu adam bizi ölüme terk etti ama yavrular bizi kurtardı deyip durdular adam onları kırbaçlayınca köpekler onu kovaladılar ve çocuk ve yavrular birinci oldular ve çocuğun bulduğu yavruların anneleri gelmiş ve hepsi birlikte gerçek sahiplerine dönmüşler.

kardeşim izlemiş bu filmi yılbaşında yada bir gün önce bir sonra disney channel da izlemiş. gelip gidip bana sorular abi bulabilir misin bu filmi diye

bu film ile ilgili bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın
iron will olabilir mi?filmin detaylarını pek hatırlamıyorum. çocuk değil genç biri yarışıyordu. oyuncular arasında kevin spacey vardı.
arkadaşlar çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için filmi listede buldum
çözüldü diye işaretle.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL