17 senedir bu filmi arıyorum. Lütfen yardım edin. SORU

C

Konuyu Açan: cimen58

30.10.2014 15:21

Arkadaşlar yıllar önce sanırım kanal 7'de izlemiştim. Gözlüklü bir adam ve yanındaki küçük çocuğun başından geçenler anlatılıyordu. Adam kalın camlı bir gözlük kullanıyordu. Çöl gibi bir yerde kötü adamlara karşı dövüşüyordu. Adam, küçük çocuğu koruyordu. Kötü adamlar sanırım şapka kullanıyorlardı ve üzerlerine su dökülünce zarar görüyorlardı. Gözlüklü adam filmin sonunda ölüyordu ve küçük çocuk onun gözlüğünü ve kıyafetlerini giyip yoluna devam ediyordu. Bu filmi daha önce farklı forumlarda da sordum küçük çocuk, adam ve çöl deyince bazı arkadaşlar Alejandro Jodorowsky'in El topo filmini söylediler ama El Topo değil. Zaten anlattıklarımdan da anlayacağınız üzere bir sanat filmi olduğunu zannetmiyorum. Muhtemelen üçüncü sınıf bir Hollwood filmidir. Uzun yıllardır filme hiçbir şekilde rastlayamadığım için filmin bende ayrı bir yeri oldu. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
çok düşük ihtimal değil.filmi bende izledim kesin cevap bu:

http://www.youtube.com/watch?v=BNok8ci_sGQ#t=5160
Burada çok fazla filmi buldum ama her zaman temkinli olmakta fayda var. 16 yıl önce film çekilmiş 17 yıldır arıyorum demiş, çıkar çıkmaz dicem 1 yıl sıkıntı ama anlattığı film bu gibi
kaedebilmiş tuhafakillimuzirserserionaylamışcimen58 e çözüldü işaretlemek kalmış

neticede bulamadığı bir filmi soruyor bu yüzden bir kaç yıl fark olması normal

bu soruda baya uğraşmıştım tahmini seneyi öğrenmek için aradaki farkta çoktu bulması baya zor olmuştu

http://www.filimadami.com/bicevap-ariyorum/4/2691/lutfen-artik-bilen-ciksin-sormadigim-yer-kalmadi/
Bu soruya ne dersiniz ?Filmi sormadığı site kalmamış.Hiçbirinde geri dönüş yapmadı.En son burada gördüm ve cevapladım.Ama benim seyrettiğim filme benzemiyor kareler diyor vatandaş.Elinizi vicdanınıza koyup söyleyin bu film başka bir film olabilir mi? Herhalde soran arkadaş bu filmin bulunamayacağından o kadar emindiki gerçekle yüzleşemiyor bi türlü :) bahsettiğim soru ve en alttaki kesin cevabım:http://www.filimadami.com/bicevap-ariyorum/1/479/cocukluguma-dair-hatirlayamadigim-bir-film/
kaede vetuhafakillimuzirserseriçok çok teşekkür ederim. 17 yıldır arıyorum diye başlık açarak dikkat çekmek istedim 24 yaşındayım tahmini 7-8 yaşlarında izlemiştim filmi o yüzden öyle yazdım. İnanın ömrümün sonuna kadar bulamayacağımı zannediyordum ama buldunuz çok teşekkürler. Şimdi bana torrent'den filmi indirmek düşüyor :)
Arkadaşlar eksisozluk'ten filmle ilgili yorumlara baktım filmi yıllar önce kanal 7 'de izleyip de uzun süre arayan tek kişi ben değilmişim. İki eksisozluk yazarı filmin kanal 7'de 2001 yılında yayınlandığını yazmış demekki filmi 11 yaşındayken izlemişim yani 13 yıldır arıyorum filmi :)

müzikleriyle gönüllere taht koyan, 2001 yılındakanal 7de yayınlanarak bizi şoke eden eğlencelik, kült film.şöyle bir durum var 2001 yılından beri hiçbir kanalda yayınlanmadı, hatta ben abartarak kanal 7 yi aradım tekrar yayınlamaları için, fakat iplemediler tabiki .bari dedim altyazılı yada dublajlı cd sini gönderin onuda yapmadılar.yani sözün özü altyazılı ya da dublajlı hali sizlerde varsa 2001 yılından beri bu filme ulaşmayı bekliyorum. (swichawk)
Diğer eksisozluk yorumları

kalbimde yeri ayri olan bir film. kucukken tv de izleyip*daha sonra aklimda kalan bir kac sahnesi ile yillarca aramisimdir (ama hakikaten yillarca, sik sik aklimi kurcalamisti)

ayrica filmin sonundadeathile yaptigi duello da calan parca bir yerlerde tanidik geliyor ama bir turlu cikaramiyorum. simdi de bunu ariyorum :) (shultays)

2001 yılında kanal 7'de alakasız bir saatte yayınlanan kült film. (ronesans adamı)

küçükken yaz tatilinde izlemiş olduğum ve ne ayak olduğunu anlamadığım film. en son gitar çalıyordu, ne alaka bilmiyorum, neden hoşuma gittiğini de bilmiyorum ama unutamadığım filmlerden biri. benden başka kimse bilmiyor sanıyordum, başlığı tesadüfen bulunca çok şaşırdım ayrıca. (insomniac 299)

herkes gibi ben de çocukken bir şekilde izlemiştim (hepimiz mi 90 kuşağıyız ne), ne ismini ne cismini biliyordum ancak hayran kaldığım bir filmdi.

az önce tesadüfen az kişinin bildiği süper filmler tarzı bir başlıkta şükela olarak karşıma çıktı neymiş la bu derken anılarım canlandı.

bu filmin benim için önemi çok büyük, özellikle katanalara ve gitarlara olan hayranlığıma çok büyük etkisi olmuştur. o zamandan bilinçaltıma işlemiş demekki.

---spoiler---

ben ki geçen sene izlediğim bir filmi tekrar izletsen ilk 1 saatini yeni bir film izliyormuş gibi gayet izler daha sonra bir yerden tanıdık geliyor sanki lan bu diyecek balık hafızaya sahip adamım ancak karakterin o gitarın arkasına monte ettiği çakma kından kılıcı çekişi hala gözümün önündedir.

slashe benzeyen şapkalı kurukafayla kapışması, hele ki bir karamurat edasıyla bir ordu adamı tek başına biçmesi, bu savaştan sonra her yer ceset içinde bizim esas oğlan yaralanmış ayakta zor durur halde yürümeye çalıştığı bir sahne var ki duygulandım resmen.

he sorsan film nasıl başlıyor nasıl bitiyor, sonunda ne oluyor hiçbir fikrim yok. (frostorm)
önceliklecimen58e çözüldü işaretlediği için teşekkürler. soruyu sorup çözüldü işaretlemeyenler bakmayanlar vb. çok var.

http://www.filimadami.com/bicevap-ariyorum/1/479/cocukluguma-dair-hatirlayamadigim-bir-film/

tuhafakillimuzirserserievet soruyu hatırladım bir ara bende bulmaya çalışmıştım. bulamamıştım. lolablackaçtığı konu 4 yıl olmuş bazen açtığı konuyu unutanlar kaybedenlerde olabilir

o yüzden konu sahibinelolablackakonunun linkini yolladım alakalı olduğu içinde bu konuyuda.

sizede filmle alakalı özel mesaj attım. neyse verdiğiniz cevabı araştırdım. Tafelspitz (1994)

http://filmix.net/komedii/16394-tafelshpic-tafelspitz-1994.html

filmi indirip hızlandırma yoluyla biraz baktım.

bencede bu film olma olasılığı çok yüksek. zaten şu sitede de doğru cevap denmiş.

http://www.hangifilm.net/tr/qs.php?n=1183
Winter öncelikle gayretin için teşekkür ederim.Sorusunun cevabını bulup işaretlemeyenlerden bahsetmişsin.Benimde bir kaç çift lafım olacak.Lolablackle bende iletişim kurdum ve tabiri caizse kabak gibi meydanda olan cevabı;emin değilim capslerde benzetemedim gibi cevaplar verdi..Bu da beni burada bir art niyet olduğunu düşünmeye sevketti.Benim burada asıl amacım.Filmi soran asıl kişiye cevabı ulaştırabilmek.Bunu yapamadığıma inanıyorum.Bu cevabı onaylamayan kişi bu soruyu asıl soran kişi değil.Başka sitelerde cvp vermek isteyendir.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL