cnbc de yayınlanan türk filmi adı SORU

S

Konuyu Açan: seaman

31.05.2010 08:00

yazın cnbc de izlediğim bi filmin adını hatırlayamıyorum.Türk filmiydi sadece bi sahnesini izledim film siyah beyazdı orman gibi bi yerde nine dede anne baba çocuk bide genç delikanlı vardı nine devamlı bişiler doğruyodu adamda kendisinden bahsediyodu devamlı ve abisinin onları terk ettiğinden bahsediyodu bu filmi hatırlayan varsa çok sevinirim
nuri bilge ceylanın yazıp yönettiği kasaba filmi olabilir.anlattıklarına göre bunu cıkarabildim.ben izledim; önerebilirim...nbc nın hemen hemen her filminde oldugu gibi oyunculuk bir hayli kötü ama kadrajlar gercekten ilerde bu adamın ne olacagının sinyallerini veriyor..

bkz.. http://tr.wikipedia.org/wiki/Kasaba_%28film%29

bkz.. http://filimadami.com/Kasaba---The-Small-Town-1219.html
nuri bilge ceylan'ın kasaba filmi o. nuri bilge aslen fotoğrafçı olduğu için görüntüler birer fotoğraf karesi kadar mükemmeldir, bakış açıları harikadır. gerçek anne ve babası oynuyor filmde. ayrıca konu bakımından kısır ve fazla monoton da olsa sırf okulda sınıftaki öğrencilerin öğretmenin sahnesi için bile bakılabilir. buarada cnbc-e onun arada yayınlar, tekrar görmen mümkün. daha başlığı anasayfada gördüğümde anlamıştım kasaba olduğunu :)
Aslında bu konu iki kere çözümlenmiş :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL