80-90 larda izlediğim bir film SORU

D

Konuyu Açan: dukha

28.08.2014 01:45

Merhabalar 20 senedir aradığım bir filmi sormak istiyorum, detaylar konusunda çok emin değilim. Hatırladığım kadarıyla anlatmaya çalışıcam.

Filmi tam olarak hangi sene izlediğimi hatırlamıyorum ama 85-95 arası bir yıl olabilir, Animasyon, yada çizgi film değildi ve renkliydi.

Filmde teknolojik bir öğe yoktu arabalar, uçak, modern şehirler filan gibi.

Filmin ana karakteri erkekti, çocukluktan erişikinliğe olan dönemini gösteriyordu sanırım tam emin değilim ama.

Bir cadı veya yaşlı kadın tarafından şato gibi bir yerde büyütülüyordu sanırım.

Hatırladığım önemli bir ayrıntı: Filmin bir sahnesinde çocuk pencereyi açıyor ve dışarısı karlarla kaplı çocuğun gözleri kamaşıyordu böyle bir kaç saniye göremiyordu.

Bir kızla ilgili bir sahne vardı, kız çok güzel gözüküyor filan, ama gülümseyince dişleri çok çirkindi, çürükmüydü artık yapısımı bozuktu tam emin değilim.

Birde sıcak hava balonu sahnesi gibi birşey hatırlıyorum kullanıyorlarmıydı noluyordu bilmiyorum, film ama çoğunlukla kış ayında geçiyordu sanırım.

Tam emin olmadığım bir ayrıntıda bu filmin olduğu evin içinde cocuk gerilmiş kumaş üstünde zıplıyordu sanırım havaya kuş tüyleri uçuyordu sanki kar yağıyor gibi oluyordu ama tam emin değilim bu sahneden.

Umarım artık şu filmi izleyebilirim sayenizde, teşekkürler.
Map of the Human Heart (1993)

bunu izlemiş olabilirsin...
iki filmi de izledim anlatılanla çok ta alakası yok gibi ama sonuçta soran kişinin anıları da net değil. bilemiyorum. ama bana şu filmmiş gibi geldi http://www.imdb.com/title/tt0099266/
Bana da konu itibari ile "Karlar Kraliçesi" adlı fantastik masalı anımsattı konu :/
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL