ev eşyası ankara, film değildir :) SORU

dehsett

Konuyu Açan: dehsett

01.04.2010 20:52

ankarada 2. el ev eşyası satılan bir bölge bileniniz var mı? internetten bakınca kişi kişi tel. no.ları var; ama hani ostim bir bölge ya mesela, bunları topluca bulabileceğimiz bir bölge/ler daha iyi olur. oturma takımı olarak değil, tek tek farklı ve bütünlük sağlayacak bir şeylerin olduğu yerler de hoş olur. ankara'da olması lazım tabi :) önerilerinizi bekliyorum...
samanpazarı vardı öğrenciyken giderdik biz :)
itfaiye meydanı (pazarı) üstüne yoktur.. çok kaliteli, hiç el değmemiş gibi eşyaları çok ucuza alabilirsiniz..
hımmm, bunları muhakkak değerlendiricem. tüm önerilere açığım. işte budur yaa, internetten bak bak bulamadım hep kişiler satıyor; bana böyle pazar olayı lazımdı işte. çok teşekkür ediyorum. her bilgiye açığım, bekliyorum.
walla itfaiye pazarı a.k.a samanpazarını kesinliklen tavsiye etmem.

neden mi ?

pahalı oralar ondan. gidince bir nevi elin mahkum gibi oluorsun oralarda onlarda tutturabildiğini ittiriyorlar (bu sokak ağzı için herkesten özür dilerim. esasen tam bir salon beyefendisi, filim adamıyımdır.) benm tavsiyem böyle cebecide kurtulusta sokak aralarında tek tek 2. elciler oluyor onlara gidip muhabbetle hem ucuza kapatman hem de nakliyeyi de onlara nakletmen. eger direk adres istiorsan bi pm e bakar bir iki tane adres verebilirim nacizane.burda adreslerini verip deşirfe etmeyeym o mekanları.

işte ondan.
Samsun da olsan benim eşyaları verirdim hayrına.... Bir milyara yakın para verdim eşyalara ikinci elci hepsine 100 lira veriyo... Bende bedavadan verdim sağa sola...Birkaç parça bişi kaldı
fctfc geçenlerde ulus\'a gtmiştik, spotçular çarşısı gözüme takıldı, oralara bakındık ama gerek adamların iticiliği gerekse aradıımız tarzda şeeler bulamayışımızdan elimiz boş döndük. ben duruma göre sana msj yazıcam, teşekkürler. cebeci daa öğrenci tipi mekanlardır çünkü, işe yarayabilir.

bochi teşekkürler, ama hayrına bişiler aramıyoruz, yine d saol.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL