filmin adını hatırlayamıyorum. SORU

M

Konuyu Açan: madmad21

03.08.2014 13:23

okuyan veya ilgilenen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

tahmini yapım yılı : 2005 öncesi 90-2004 arası olabilir.

türü: yetişkin, dram, kara mizah.

ülkesi: abd

konusu: 2005 yılında izlediğim bir filmdi. Film, tüm hayatı cinsellik üzerinekurulubir adamın hikayesini konu alıyor. 1950’lilerin Amerika’sında geçiyor. Taşradan New York’a uzanıyor. Başroldeki oyuncu daha çocukken kız kardeşinin arkadaşlarına asılıyor. hatta bu kız yıllar sonra New York’ta başroldeki elemanı buluyordu. Sonra gençliğinde sinemaya gittiği kıza asılıyor. New York’a taşınınca kızları elde edebilmek için borsacı olduğu yalanını söylüyor. Hatta filmin ilk sahnesi de şöyle; bu eleman çıplak bir halde, (bunalımda çünkü) eve kendini kapatmış, oturuyor. Kız arkadaşı da kapının dibinde yalvarıyor buna kapıyı açması için. başroldeki oyuncumuz orta boylu sarışın açık tenli ve zayıf biriydi. Filmden aklımda en net kalan iki sahne şunlar; ilki çocukken yaşadığı kasabada kız kardeşinin arkadaşını çilek verme bahanesiyle samanlık gibi bir yere götürüyor. diğer sahne ise New York’ta ayarttığı kadına yatakta borsacı olduğunu söylüyor.Filmin adını hatırlayamıyorum. Tehlikeli ilişkiler olarak kalmış aklımda. Ama aramama rağmen bulamadım.
yetişkin diye bi türü ilk defa görmeme sebeb oldunuz.
adult desem kabullenirdin.
çok net hatırlamıyorum ama şu filmde anlattıklarına yakın sahneler vardı sanki; http://www.filimadami.com/film/1254/confessions-of-a-dangerous-mind/
maalesef tehlikeli aklın itirafları değil. bahsettiğim film üçüncü sınıf bir film gibiydi. oynayan oyuncular popüler oyuncular değildi. yine de çok teşekkür ederim.
takıntı ne garip bir şey değil mi? hiç alakasız yerden çıkıp geliyor. misal 3. sınıf bir film, ne olacak yani bulunmasa. ama öyle olmuyor işte. takılıyor insanın kafasına.

şimdi bu yazdıklarım için size bir e-posta gelir, "aha cevap geldi!" diye sevinirsiniz... kusura bakmayın, gece tutamadım kendimi :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL