Kilo alma meseleleri

4-5 yaşında bir çocuğa hazırlanmış yemeklerle beslenin. Protein, karbonhidrat ve vitamin yüklemesi yaşar, kilo alırsınız ama yağ ve baharat yok. İş bünyeye kalmış tabii yine.
Günde 1 litre neskuikli süt

3 yumurta

1 cevizli sucuk

2 şişe maden suyu

fındık fıstık vs.

fakat olmuyor.

62 kilo. yaş 21
her gün 30 dk yürüyün arkadaşlar... iyi gelir bünyeyeye...
Bana da su içsem yarıyor arkadaş.
bira olayı yalan hacı. ödem yapar ancak, kapıdan girişte öncelik göbekte olur. haftalık ortalama bira tüketimi 8-10 şişe olan ben söylüyorsam bunu, dikkate alınız.

ömr-ü hayatında 65 kilo ve üstünü görememiş bir er kişi olarak söyleyebilirim ki sorun yalnızca yediklerini çabuk eritmekte. hareketli biriyseniz benim gibi, bünye hemencecik eritiyor. en sağlıklı yolu düzenli spor ve beslenme. gerisi faso fiso. inanın bana bu hususta akla gelen her yöntemi denedim. yeri geldi günde 4-5 öğün yiyip geceleri mide spazmları geçirdim, yeri geldi biraz da mecburiyetten uzun süre aralıksız fast-food ile beslendim ama cık. en iyi kilom gene düzenli spora gittiğim zamanlardaydı. dipçik gibiydim o zamanlar, hey gidi.
body building yap kilo alırsın dediler. gittim o pahalı yapay protein tozundan filan da aldım. harbiden güzel de bir diyetle bir ayda 9 kilo aldım. 75 kiloya kadar çıkmıştım yaz başında yine ideal kilomun altında olsamda güzel fit bir vücuda sahiptim şu anda yine 64 kiloyum lanet olsun. bu beslenmekten ziyade vücut yapısıyla alakalı benim gibi ektomorfikseniz alamazsınız kilo falan alsanızda korumak için çok çaba sarfetmeniz lazım yoksa aynen geri eriyo böhüüü
bira ve cevizli sucuk
Tabi bu, nası bir bünyeye sahip olduğunla ilgili. Bazı insanlar çok yakıyor. Nası işse artık ? Ben anlamadım. Ben mesela, çok az yerim ama kilom azalmaz.

İlle de kilo alıcam diyorsan, hiç hareket etme, ne yediğin çok önemli değil. Bol bol tereyağlı makarna üstüne de bol şerbetli hamur işi tatlı yersen, süreç hızlanır. On hafta sonra, sumocular nasıysa sen de öyle olursun. Feci şişersin. Ben tavsiye etmiyorum ama, sen bilirsin tabi. Sen nası istersen.
Kilo almak için neler yapıyor siz değerli arkadaşlar? Tabi genel olarak kilo vermeye çalışılır.

günde 1 litre süt falan içiyorum hatta 5 öğün yiyorum ama aynı kiloda saydırıyorum.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL