cnbce filmleri SORU

dim_my_eyes

Konuyu Açan: dim_my_eyes

28.05.2009 12:16

ikisi de cnbce de izlediğim filmlerden.



1- kızılderili bi adamın amerikalı bi kadından bir kızı oluyordu. hikaye şöyle bu kız büyüyor kendisinin de iki tane kız çocuğu oluyor. kız çocuklarından büyük olanı bir kızılderili büyücünün etrafında toplanan bir grup zorba tarafından kaçırıyorlar, daha doğrusu bu grup bastıkları yerlerdeki kızların hepsini kaçırıp satmak için götürüyorlar. çocuğunun kaçırılması üzerine bu kadın kızılderili olan babasıyla bir şekilde bir araya gelip küçük kızı ve babasıyla birlikte çocuğunu kurtarmaya çalışıyordu.



adı neydi?



2- film bir grup çocuğun etrafında dönüyor. sekiz yaşlarında ikiz çocuklar var. bunlardan birinin yüzünde doğum lekesi var. çocuklardan yüzü doğum lekeli olmayan bir gece bir arkadaşıyla evden ağaç eve kaçıyorlar. bunları sürekli rahatsız eden iki kişilik bir grup da bunların ağaç evde olduklarını bilmeden eve molotof atıp yakıyorlar. ikizi olan çocuk ölüyor, arkadaşı kurtuluyor. kardeşi ölen çocuğun arkadaş grubunda bir yarı asyalı kız bir de şişman bir çocuk var. yarı asyalı kızın annesi psikolog kız onun hastalarından birine aşık oluyor. tabii ki aralarında çok büyük yaş farkı var filan.. şişman çocuk da zayıflamaya karar veriyor ve obez olan ailesinde babası ve kardeşleri tatile çıktığında annesini bir şekilde bodruma kilitleyip sadece sebze ve meyve vererek onu zayıflatmaya çalışıyor.



neydi adı?
2.si dilimin ucunda ismi cikmiyor ama...

ilki de sey degil dimi kizilderili cocuk bi arkadasi var babasini mi ne buluyodu sonra o ama degil heralde de peki onun adi neydi mesela
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL