film izleme SORU

X

Konuyu Açan: xceyda

23.10.2010 06:10

merhaba.bu siteden film izlemek için ne gerektiğini bir türlü anlayamadım.filmin sol tarafında gösterilen linkleremi tıklamak gerekli.inanın beni çok mutlu edersiniz.
ordaki linkleri tıklarsan rapidshare link araması veya emule , torrent araması yapacak ve torrent programlarıyla o filmleri indirebilirsin
Film indirmek oldukça keyifli ve bir kere alışınca, bırakması zor, kota düşmanı bir eylemdir. Uzun vadede,elin alemin kotasına sülükleşme, daha da uzun vadede, kota hırsızlığı, daha daha uzun vadede telekom'un önünde oturma eylemlerine sebebiyet verdirebilir. Aslında, ne kotası beebeem; nette sınır tanımam demek daha doğrudur. Daha ahlaklı bir eylemdir. Kahrolsun, net sülükleri.

Ulan 67 yaşında ninenin kotasına yapışılır mı lan, vicdansız.Hiç mi aile terbiyesi almadın, hiç mi karşıdan karşıya geçerken sağına soluna bakmadın, hiç mi komşu Zehra teyzen olmadı, hiç mi o teyzenin poşetlerini taşımadın, hiç mi o teyze sana Samsun'dan getirdiği fındıklardan vermedi, hiç mi "ulan Samsunlu'ymuş bari bi paket Samsun verseydi", demedin ? Ayıp. Vallallaiii ayıp. Tü sana.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL