don't touch my elevator SORU

agirroman

Konuyu Açan: agirroman

13.10.2013 01:40

filmle ilgili tek hatırladığım şey başlıktaki bu cümle. yeraltında bir yerlerde yaşayan insanlar var, bir asansörle çıkıyorlar yukarı ancak. biraz absürt bir filmdi. sonra bu uygulamayı devlet ortadan kaldıracağı için eylem yapıyorlar, asansörüme dokunma yazıyor pankartlarda. yeraltı deken öyle karanlık bir dünya değil, evlerin bodrum katı gibi işte..of aman tanrım ne güzel anlattım!
hayır maalesef değil, ama bunu da izlerim, sağol
blast from the past'tan başka içinde "don't touch my elevetor" sloganı kullanılan bir film var ise çok şaşırıcam..
benim hatırladığım bi filmde de insanlar şehirleri yıkılınca yer altına gidiyorlardı orda başka bir şehir kuruyorlardı bi sahnede yukardakişehri gösteriyordu hatta filmin ismini hatırlamadım ama belki faydası olur
eveeet, yıllar sonra hala tamamen tatmin olmamış olsam da bahsettiğim film blast from the past olsa gerek. zira "don't touch my elevator" değil de "leave my elevator alone" diyor bu film, ama beni çocuk zihnimin uydurması olabileceği için bu kadar sapma normaldir.

çocukken izlediğim bir filmin kafamda bu kadar farklı yer etmiş olması beni çok şaşırttı. aynı şey anılarımız için de geçerli olsa gerek.

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL