4 genç ve 4 korku hikayesi.. eski bir film SORU

D

Konuyu Açan: dntpnc

14.04.2014 22:10

Eski bir korku filmi.4 arkadaş gece araba yolculuğunda kaza yapınca yakındaki eski harabede ateş yakarak başında oturup korku hikayeleri anlatmaya başlıyorlar . dört ayrı hikaye .

---spoiler---

birinde yine yolda arabası bozulan bir genç yakındaki eve gidnce orada güzel genç bir kız görüyor ama kızın babası sorunlu bir katil . hatta kızı evden kaçmaya ikna ediyor ama kız evden çıkınca boyundaki madalyonu çıkarınca ölüyor . boynunda zaten bir kesik varmış ve madalyon sayesinde yaşıyormuş . madalyon içindeki resimlerde annesi ve kız var .

diğer hikayede evde yalnız kalan bir kız çocuğu yağmurlu gecede yatağının altında yatan köpeğine elini yalatarak korkusunu yenmeye çalışırken evin etrafında bir adam geziniyor . ve filmin sonunda kızın yatağının altında o adam yatıyor , köpeği öldürmüş ve kızın elini o yalıyor .

4 hikayede anlatılıp bittiğinde siren sesi duyup arabalarının yanına giden 4 genç kendi cesetlerini ve konuşan polisleri görünce aslında öldüklerini anlıyorlar.

---spoiler---

2000'li yıllarda Star tv de çok gösterilen bir filmdi hatta adı : kabir hikayeleri gibi birşeydi .. ama bulamadım .. yardım lütfen
Evet film budur ..

kısa zamanda cvp aldığım için Teşekkür ederim .
Rica ederim.
konu olarak beğendim izleme listeme ekleyeyim:) soruyu sorduğu içindntpnc'a bildiği içinde Act'a teşekkürler
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL